Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug

De Molenstraat moet zo snel mogelijk weer een tweerichtingsweg worden voor personenauto’s. Dat is de mening van het overgrote deel van de deelnemers aan een poll op onze site. Maar liefst 89% van de stemmers wil dat en de belangrijkste reden ligt in de verkeersdrukte die in omliggende straten is toegenomen. Voor vrachtverkeer moet volgens de respondenten de √©√©nrichtingsmaatregel wel gehandhaafd blijven. 11% vindt dat de huidige verkeerssituatie gehandhaafd kan blijven. De volgende poll gaat over de komst van de Reggeloop in juni. Die wandelroute loopt langs de Regge in en om Goor en wordt omlijst met borden waarop de geschiedenis van Goor in woord en beeld komt te staan. De komst van de route moet er onder meer voor zorgen dat meer toeristen het Twentse Haagje weten te vinden. Maar gaat dat ook gebeuren ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop24 april 2017 Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop Gaat de in juni te openen Reggeloop het toerisme in Goor bevorderen ? Dat was de vraag in een poll op deze site en de circa 500 respondenten zijn daarover verdeeld. Van de stemmers denkt […]
  • Kleurwedstrijd voor De Regge8 mei 2017 Kleurwedstrijd voor De Regge Kinderen van de Goorse basisscholen ontvangen deze week een kleurplaat om mee te doen aan de kleurwedstrijd van Stichting Stads-Regge Goor. Telgen tot en met tien jaar kunnen mee doen aan […]
  • Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend3 april 2017 Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend De zogenoemde Reggeloop Goor, een wandelroute langs de Stadsregge, wordt op vrijdag 16 juni aanstaande officieel geopend. Dat gebeurt door burgemeester Nauta en een afgevaardigde van de […]
  • Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat3 december 2018 Goor zeer content met grondaankoop in kwestie Molenstraat De bevolking uit Goor prijst de gemeente met de aankoop van de extra grond om de Molenstraat aan te pakken. Dat blijkt uit de poll op onze site. 80 procent van de ondervraagden vindt het […]
  • ‘Regge moet weer zichtbaar worden in Goor’22 september 2016 ‘Regge moet weer zichtbaar worden in Goor’ De deelnemers aan de poll op deze site zijn er vrij duidelijk in. De Regge moet weer snel meanderen door het Goorse en dat zichtbaar. Maar liefst 75% van de stemmers is het daar over eens […]