Wim Spoelder vandaag 80 jaar

De goedlachse en altijd behulpzame “Enterse” Gorenaar Wim Spoelder wordt vandaag 80 jaar. En daar mogen volgens vrienden en familie nog heel wat jaren bij. “’t Hoar wordt wat meender, mar de streek’n die hoal ik wa”, aldus de jarige, die aanstaande zondag met familie, vrienden en buren dit heuglijke feit viert.

 

Gerelateerde berichten

  • Larissa heeft haar baret binnen11 oktober 2019 Larissa heeft haar baret binnen Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag […]
  • Zwangere Mandy viert 25e verjaardag15 mei 2020 Zwangere Mandy viert 25e verjaardag Een groot feest zit er in deze Coronatijd niet in alles maar voor Mandy ter Elst is deze 15e mei toch wel een heel speciaal moment. Ze viert vandaag haar 25e verjaardag en dat op het […]
  • Harrie Boeijen (80) overleden17 mei 2013 Harrie Boeijen (80) overleden In het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij […]
  • Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar17 september 2012 Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]