Wim Spoelder vandaag 80 jaar

De goedlachse en altijd behulpzame “Enterse” Gorenaar Wim Spoelder wordt vandaag 80 jaar. En daar mogen volgens vrienden en familie nog heel wat jaren bij. “’t Hoar wordt wat meender, mar de streek’n die hoal ik wa”, aldus de jarige, die aanstaande zondag met familie, vrienden en buren dit heuglijke feit viert.

 

Gerelateerde berichten

  • Larissa heeft haar baret binnen11 oktober 2019 Larissa heeft haar baret binnen Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag […]
  • Harrie Boeijen (80) overleden17 mei 2013 Harrie Boeijen (80) overleden In het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij […]
  • Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar17 september 2012 Mevrouw Veringa-Van Kooten 80 jaar Mevrouw Veringa-Van Kooten werd afgelopen weekend tachtig jaar. Dit heugelijke feit vierde ze met de kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kenissen bij De Bebsel. Veringa-Van […]
  • china22 augustus 2012 Groet’n oet Qingdao in China Noa het Schoolfeest wol'n Wilco, Jan en Frits toch nog'n mooi bierfeest metmaak'n. Jammer disse keer veur Maarkel en Deep'n wand doar kon'n wie noe nit kom'n, maar dit oavertreft alles. […]
  • Dubbel feest bij twee Goorse diamanten huwelijken22 augustus 2014 Dubbel feest bij twee Goorse diamanten huwelijken Een drukke avond voor burgemeester Ellen Nauta, maar wel één met een feestelijk karakter. Uniek ook, want hoe vaak zijn er in één plaats op dezelfde dag twee echtparen precies zestig jaar […]