MY66 sluit de deuren

Het Goorse sieradenlaber MY66 houdt op te bestaan. Ondernemer Ellis Smit is genoodzaakt om vanwege gezondheidsredenen te stoppen. MY66 begon ruim drie en een half jaar geleden  in het bedrijfspand aan de Kerkstraat naast Grand Café De Zon en bouwde daar een succesvol bedrijf op met oog voor maatschappelijke projecten. Zo werkte MY66, dat acht vrouwen in dienst had, samen met Indiase bedrijven die kansen bieden aan ongeschoolde vrouwen en was er de inzet voor het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Ellis Smit is met haar bedrijf met name succesvol met de leren wikkelarmbanden die in meer dan 500 winkels in Europa worden verkocht. In 2015 werd MY66 genomineerd voor de Startersprijs Midden Twente. Het Goorse sieradenbedrijf houdt vanaf komende vrijdag een vijfdaagse Sample Sale voor particulieren.

Ellis Smit

Gerelateerde berichten

  • Schoonheidssalon Noemi Beauty naar de Kerkstraat27 augustus 2017 Schoonheidssalon Noemi Beauty naar de Kerkstraat In het bedrijfspand aan de Kerkstraat 22 wordt een schoonheidssalon gevestigd. De Diepenheimse Danique Wolferink verhuist in het komende voorjaar met haar bedrijf Noemi Beauty naar Goor. […]
  • Startersavond met succesverhaal Ellis Smit10 september 2015 Startersavond met succesverhaal Ellis Smit Heb je concrete plannen of ben je je aan het oriënteren op het starten van een eigen bedrijf in Goor? Laat je dan stimuleren en inspireren én aanmoedigen om de volgende stap te […]
  • Goudwinkel wordt Juweliershuis3 februari 2017 Goudwinkel wordt Juweliershuis De goudwinkel in de Goorse Grotestraat wordt een juweliershuis. De Enschedese ondernemer Sarhadou Goriya zit nu vijf jaar in het centrum van Goor met de inkoop van goud. Dat blijft ook tot […]
  • Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat18 maart 2017 Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat Een inbraak vanavond in de Goorse Anjerstraat. Daar werden sieraden en goudwerk gestolen uit een woning tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet […]
  • Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij21 juli 2015 Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij Het gaat langzaam maar het lijkt erop dat er binnenkort toch een 'Go' kan worden gegeven voor het plan om het Rabobank-gebouw en de naastliggende panden in de Kerkstraat te slopen en daar […]