Jan Terlouw in De Klokkenkamp

Hoog bezoek bij de Vrouwen van Nu in De Klokkenkamp op woensdag 19 april. Tijdens de laatste afdelingsavond komt voormalig vice-premier van Nederland, Jan Terlouw, naar Goor. De nu 85-jarige oud-politicus was daarnaast kamerlid namens D66, minister van Economische Zaken, secretaris-generaal in Parijs van de Conferentie van Europese transportministers, Commissaris van de Koningin in Gelderland en senator in de eerste kamer. Hij schreef ook een groot aantal boeken, waarvan diversen werden bekroond. Een van zijn bekendste boeken is Oorlogswinter. Eind november baarde Terlouw opzien met zijn pleidooi voor het ‘touwtje uit de brievenbus’ in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Gerelateerde berichten

  • Ademloos luisteren naar Jan Terlouw20 april 2017 Ademloos luisteren naar Jan Terlouw Het was een enerverende avond in De Klokkenkamp gisteravond. Daar hield Jan Terlouw voor een kleine 100 zogenoemde Goorse 'Vrouwen van Nu' een lezing over zijn leven als wetenschapper, […]
  • Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu14 december 2015 Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu houdt woensdagavond haar jaarlijkse Kerstbijeenkomst. De avond wordt verzorgd door Jessica Wassenaar. De aftrap is met het zingen van Nederlandse kerstliederen, waarna […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]
  • Thomasse naar de Vrouwen van Nu9 april 2018 Thomasse naar de Vrouwen van Nu Jos Thomasse heeft de eer om de laatste afdelingsavond van Vrouwen van Nu van dit seizoen te verzorgen. Middels de komische conference Vorst aan Tafel laat hij ongetwijfeld de leden lachen […]
  • Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu12 september 2018 Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn terug van zomerreces. Op woensdag 19 september 2018 starten ze met de eerste afdelingsavond van het nieuwe seizoen. Deze keer is Dolf Ruesink uitgenodigd. Hij is […]