Seniorentocht via Saasveld naar het Duitse Emsland

De Seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest gaat op donderdag 11 mei via de gemeente Dinkelland richting het Duitse Emsland. Na het vertrek ’s ochtends vanaf het Schoolfeestplein gaat richting Saasveld waar bij Bruins de eerste koffiestop is. Daarna gaat het richting het Duitse Emsland waar een heus Emsländisch Lunchbuffet klaar staat in Twist vlakbij Meppen. Daarna wordt de grens met Nederland weer overgestoken voor een rit door veengebied van Drenthe. De volgende stop is in Schoonhoven. Daarna reizen de senioren door naar Overijssel waar het diner geserveerd wordt bij Reimink en er muziek is van de Goorse zanger- en entertainer Marcel Mengerink.

Inwoners van Goor die 65 jaar of ouder zijn of echtparen waarvan de man of vrouw de 65 is gepasseerd kunnen gratis mee met deze Seniorentocht en kunnen zich opgeven bij Hans Donkers, Deldensestraat 6, Gerrit Verdriet Blauwververij 6 of The Readshop in Grotestraat. De tocht met bussen van de OAD is bedoeld voor de oudere inwoners van Goor, ’t Zeldam, Kerspel Goor en het buurtschap De Ha.

 

Gerelateerde berichten

  • Aanmelden Seniorentocht kan nog tot en met zaterdag3 mei 2022 Aanmelden Seniorentocht kan nog tot en met zaterdag Wie nog mee wil met de Seniorentocht van het Goorse School en Volksfeest kan dat nog doen tot en moet komende zaterdag, 7 mei. De tocht door de Achterhoek en het Montferland is volgende […]
  • Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek22 maart 2018 Seniorentocht door de Veluwe en de Achterhoek De Seniorentocht van de stichting School- en Volksfeest gaat dit jaar door de Veluwe en de Achterhoek. Op donderdag 3 mei zullen de bussen om 09.00 uur vertrekken vanaf het […]
  • Senioren genieten volop van tocht en slotfeest11 mei 2017 Senioren genieten volop van tocht en slotfeest Het was een prachtige dag met schitterend weer voor de circa 300 oud-schoolfeestgedienden die vandaag mee waren met de 70e seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest. Via Saasveld […]
  • Stralende Seniorentocht door Gelders landschap12 mei 2022 Stralende Seniorentocht door Gelders landschap De weergoden waren de Goorse senioren vandaag goed gezind. Onder stralende omstandigheden genoten de ouderen van een heerlijke dag tijdens de Seniorenreis van het Goorse School en […]
  • Seniorentocht op 12 mei richting Achterhoek en Montferland20 maart 2022 Seniorentocht op 12 mei richting Achterhoek en Montferland Het is de eerste officiële Schoolfeest-actitiviteit sinds de uitbraak van de coronapandemie en vindt 'zes wekke veur 't Skoolfees' plaats op donderdag 12 mei: De Seniorentocht van het […]