Tablet-methode Gijmink als blauwdruk

Als pioniers voor de landelijke toekomst. Zo worden de leerlingen en leraren graag omschreven bij ODS ’t Gijmink. Daar werd deze week namelijk hun nieuwe lesmethode Snappet langs de meetlat gelegd. Inspecteurs uit Zwolle kwamen op werkbezoek om te kijken of dit type tablet-onderwijs meer voet aan de grond zou moeten krijgen in het land. Leerkrachten kunnen met de Snappet-methode vanaf hun dashboard hulp op maat bieden bij de leerlingen, die digitaal verbonden zijn met de leraar (foto). De inspectie was na een dagje digitale bijscholing onder de indruk van de methode op de Goorse openbare basisschool.

Gerelateerde berichten

  • Digitaal leren op Goorse scholen15 oktober 2015 Digitaal leren op Goorse scholen Scholen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente zijn uitgekozen om deel te nemen aan een innovatief lesprogramma dat is aangeboden door electronicagigant Samsung. Vanochtend werd […]
  • Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink22 maart 2017 Kinderen planten bomen voor een groener Gijmink Het is vandaag Nationale Boomfeestdag en dat houdt in dat er in het hele land bomen worden geplant door kinderen om hen meer kennis en inzicht te laten krijgen in het belang van bomen voor […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Woningsspelen op ’t Gijmink…25 april 2020 Woningsspelen op ’t Gijmink… De leerlingen van ODS 't Gijmink zouden gisteren evenals de andere Goorse basisscholen zich kunnen uitleven tijdens de Koningsspelen maar het Corona-virus gooide ook hier roet in het […]