GFC wint weer en klimt naar boven

GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het inhaalduel tegen subtopper LSV met 2-0. Het restant van de eerder gestaakte wedstrijd, er moest nog een uur worden gespeeld, begon met 0-0 en gaf in het laatste kwartier van de eerste helft een gelijkopgaande strijd te zien. In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld met enkele kansen voor beide ploegen.

Na een kwartier werd de ban gebroken door Olaf Siegers. Hij kwam na een steekpass van Tim Wassink alleen voor de doelman van LSV en schoof de bal beheerst binnen: 1-0. Niet veel later kreeg de thuisploeg een vrije trap die vanaf de zijkant op prachtige wijze voor de goal werd gedraaid door Bjorn Nattrop. Daan Zwierink nam de bal ineens op de schoen en zag de bal via de goalie uit Lonneker binnen vallen waarmee de wedstrijd beslist was. LSV probeerde het daarna nog wel en was enkele keren dreigend. Tot grote kansen leidde het offensief echter niet. Door deze tweede zege op rij klimt GFC weer een plek op de ranglijst en staat het nu op de veilige 10e plaats want GFC is FC Het Centrum nu op doelsaldo voorbij. Komende zondag spelen de rood zwarten thuis tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker10 mei 2018 GFC klopt Markelo, nacompetitie nu zeker GFC maakte vanmiddag in het inhaalduel tegen Sportclub Markelo geen fout en is na de 3-2 zege nu helemaal zeker van nacompetitie-voetbal om promotie naar de derde klasse. Op sportpark […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC onderuit tegen Rood Zwart15 april 2018 GFC onderuit tegen Rood Zwart GFC ging vanmiddag voor de tweede keer dit seizoen onderuit. Na de nederlaag van vorige week tegen koploper WVV werd in Delden verloren van middenmoter Rood Zwart: 4-2. GFC begon goed aan […]