GFC wint weer en klimt naar boven

GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het inhaalduel tegen subtopper LSV met 2-0. Het restant van de eerder gestaakte wedstrijd, er moest nog een uur worden gespeeld, begon met 0-0 en gaf in het laatste kwartier van de eerste helft een gelijkopgaande strijd te zien. In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld met enkele kansen voor beide ploegen.

Na een kwartier werd de ban gebroken door Olaf Siegers. Hij kwam na een steekpass van Tim Wassink alleen voor de doelman van LSV en schoof de bal beheerst binnen: 1-0. Niet veel later kreeg de thuisploeg een vrije trap die vanaf de zijkant op prachtige wijze voor de goal werd gedraaid door Bjorn Nattrop. Daan Zwierink nam de bal ineens op de schoen en zag de bal via de goalie uit Lonneker binnen vallen waarmee de wedstrijd beslist was. LSV probeerde het daarna nog wel en was enkele keren dreigend. Tot grote kansen leidde het offensief echter niet. Door deze tweede zege op rij klimt GFC weer een plek op de ranglijst en staat het nu op de veilige 10e plaats want GFC is FC Het Centrum nu op doelsaldo voorbij. Komende zondag spelen de rood zwarten thuis tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC wint in extremis11 september 2016 GFC wint in extremis GFC heeft ook het tweede competitieduel in de nieuwe competitie gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren werd een enerverend duel in blessuretijd beslist toen Tim Wassink de winnende […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]
  • GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby25 september 2016 GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep […]