Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen

Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit Hengelo nog maar één punt nodig en dat werd direct in de eerste partij gepakt. De ervaren Johan Trusschel klopte Hans de Lange en daarmee was het pleit al beslecht. Daarna won Wilko Busschers van Jaap Heerze die geblesseerd op moest geven en ook de andere punten dus aan Olympia moest laten. Olympia liet slechts twee punten liggen in de hele wedstrijd en won uiteindelijk met 8-2 in de sportzaal aan de Kievitstraat waarna het feestje gevierd kon worden. De paarshemden zijn met een voorsprong van maar liefst 23 punten op Vitesse kampioen geworden en mogen het nu weer in de 1e klasse proberen.

Johan Trusschel haalde in de eerste partij de titel binnen voor Olympia (meer foto’s: klik op lees meer)

  Tom Broek en Johan Trusschel in het dubbelspel (overzijde) 

  vlnr: Johan Trusschel, Tom Broek en Wilko Busschers 

Tom Broek in actie

Wilko Busschers (overzijde tafel)

Foto’s: Theo Kruidbos

Gerelateerde berichten

  • Olympia verspeelt koppositie25 maart 2019 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van het eerste team van Olympia zijn de koppositie in de eerste klasse D kwijt. In Enschede werd met 6-4 verloren van Thibats 2. Het Almelose Blauw-Wit 4 won […]
  • Tafeltennissers Olympia kampioen25 april 2016 Tafeltennissers Olympia kampioen De tafeltennissers van Olympia zijn kampioen geworden in de 2e klasse. Het trio Tom Broek, Wilko Busschers en Johan Truschel wonnen in de laatste en beslissende wedstrijd met ruime cijfers […]
  • Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd21 september 2015 Olympia nipt onderuit in tweede wedstrijd De tafeltennissers van het Olympia hebben de tweede wedstrijd in de nieuwe competitie met 6-4 verloren. Het Goorse trio ging in Almelo nipt met 6-4 onderuit tegen Blauw Wit 4. Er waren […]
  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Olympia nipt onderuit3 oktober 2016 Olympia nipt onderuit De tafeltennissers van Olympia gingen in Almelo nipt onderuit. Tegen titelkandidaat De Trefhoek 1 werd met 6-4nederlaag verloren. Olympia begon niet goed. Johan Truschel, Tom Broek en […]