Hele dure nederlaag zaalvoetbal Twenthe

Een zwarte dag voor de zaalvoetballers van vv Twenthe. Ze kregen de titel in de schoot geworpen door een verrassende nederlaag van concurrent Almelo, eerder deze week. Maar Twenthe liet het gisteravond zelf afweten tegen laagvlieger Drienerloo. Op de UT werd met 9-5 verloren en dus hebben ze het kampioenschap met promotie naar de hoofdklasse niet meer in eigen hand. Op doelsaldo staat de Goorse equipe namelijk behoorlijk achter op concurrent Almelo.

Gerelateerde berichten

  • Zaalvoetballers Twenthe zegevieren in extremis7 maart 2017 Zaalvoetballers Twenthe zegevieren in extremis Een sensationele overwinning voor de zaalvoetballers van Twenthe Goor. Tegen rivaal Almelo werd gisteravond letterlijk in de laatste seconde de zege veiliggesteld. Na een enerverende […]
  • Belangrijke zeges zaalvoetballers Twenthe29 april 2017 Belangrijke zeges zaalvoetballers Twenthe De dubbelslag lonkt nog altijd voor de zaalvoetballers van vv Twenthe. Het eerste team heeft daarvoor wel een klein mirakel nodig gezien de forse achterstand kwa doelsaldo. Maar de equipe […]
  • Zaalteam Twenthe alleen aan kop na winst in topper17 oktober 2016 Zaalteam Twenthe alleen aan kop na winst in topper Het gaat ook dit seizoen goed met de zaalvoetballers van vv Twenthe. De Goorse ploeg gaat halverwege oktober aan de leiding in de eerste klasse. De ploeg zette directe concurrent Almelo FC […]
  • Goed begin 2017 zaalvoetballers Twenthe9 januari 2017 Goed begin 2017 zaalvoetballers Twenthe De zaalvoetballers van Twenthe zijn uitstekend begonnen aan het nieuwe kalenderjaar. In een rechtstreekse confrontatie met directe concurrent 't Hoekje uit Oldenzaal werd een ferme dreun […]
  • Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League25 augustus 2019 Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League De Goorse Tesse Boers wil met haar zaalvoetbalteam DSV Catharijne '83 dolgraag naar het Champions League-toernooi in Milaan. De 14-jarige Goorse werd met dat team Nederlands Kampioen voor […]