Derde filmpje Har(d)t voor Goor online

Komende donderdag hoopt de Stadsraad en Goor Collectief heel veel Gorenaren te begroeten tijdens de brainstorm-bijeenkomst Har(d)t voor Goor in De Reggehof. Dan worden aan de hand van interactieve stellingen suggesties gevraagd om het nog leuker, beter en leefbaarder te maken in het Twentse Haagje. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en in aanllop naar die avond is Oene Loomstra de straat op geweest om Gorenaren stellingen voor te leggen. Eerder sprak hij al met Paul Gelen en Ruut te Velthuis. Nu is hij in gesprek met Carla du Plessis. Het filmpje staat op onze Youtube-site en is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor23 maart 2017 Enquete via smartphone tijdens avond Har(d)t voor Goor Bezoekers van de brainstormavond 'Har(d)t voor Goor' op donderdag 13 april wordt gevraagd om een smartphone of een tablet mee te nemen naar De Reggehof. Hiermee zal op interactieve wijze […]
  • Eeftink, Hakkert, Admiraal en Goksu sprekers tijdens Har(d)t voor Goor12 april 2017 Eeftink, Hakkert, Admiraal en Goksu sprekers tijdens Har(d)t voor Goor De Goorse cabaretièr Bert Eeftink en Yalp-directeur Ben Admiraal zijn twee van de vier sprekers tijdens de brainstorm-bijeenkomst Har(d)t voor Goor, morgenavond in De Reggehof. Zij zijn de […]
  • Paul Gelen spreekt zich uit over de Gorenaar27 maart 2017 Paul Gelen spreekt zich uit over de Gorenaar In aanloop naar de zogenoemde Har(d)t voor Goor-avond op donderdag 13 april worden er een aantal filmpjes met diverse Gorenaren opgenomen waarin zij reageren op een stelling die ze krijgen […]
  • Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’4 maart 2015 Tombola van ideeën op Goorse ‘borrelavond’ Goor als stad van de mozaïeken, de Regge weer door het centrum en het streven om van Goor een klimaatneutrale stad te maken. Dit alles om de stad weer nét dat beetje extra te geven, dat […]
  • Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor…3 april 2017 Ruut te Velthuis: Har(d)t voor Goor… In aanloop naar de brainstorm- en debatavond Har(d)t voor Goor die volgende week donderdagavond in De Reggehof wordt gehouden, is een tweede filmpje online gezet waarin een stelling over […]