In stijl in de Palmpasenoptocht

Ze had zich er speciaal voor omgekleed en bleek een bezienswaardigheid tijdens de Palmpasen-optocht aan het begin van deze zonnige zondagmiddag. Silke Lammertink liep als fleurige Paashaas, getooid met Palmpasen-stok, mee in de stoet die onder aanvoering van Apollo vanaf het Schoolfeestplein naar ’t Kukelnest trok. Aanvankelijk met weinig deelnemers maar bij het inlopen van de Kloosterlaan sloten steeds meer kinderen met hun ouders aan. “Dat beeld zien we elk jaar” aldus één van de begeleiders van het organiserende Kindvriendelijk Goor. Op dit moment zijn er bij de kinderboerderij allerlei Paasactiviteiten en vermaakt de Goorse jeugd zich opperbest onder de fraaie lentezon. 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Palmpasenoptocht blijft in trek14 april 2019 Palmpasenoptocht blijft in trek Er waren vandaag zo'n 100 deelnemers aan de Goorse Palmpasenoptocht. Veel kinderen liepen, al dan niet met een Palmpasentak, mee met hun ouders en werden voorafgegaan door de drum- en […]
  • Palmpasen-optocht zondag vanaf Schoolfeestplein16 maart 2016 Palmpasen-optocht zondag vanaf Schoolfeestplein Het is de laatste zondag van de vastenperiode en voor christenen de inleiding naar de zogenoemde 'goede week' waarin naar Pasen wordt toegeleefd. In Goor is Palmzondag vooral de dag dat […]
  • Palmpasen en eieren zoeken11 april 2019 Palmpasen en eieren zoeken Komende zondag is weer de jaarlijkse Palmpasenoptocht, georganiseerd door de stichting Kindvriendelijk Goor. Die start om 12.00 uur vanaf de Reggehof gaat achter de harmonie van Apollo in […]
  • In optocht naar het Kukelnest voor Palmpasen20 maart 2016 In optocht naar het Kukelnest voor Palmpasen Het is al jaren een niet meer weg te denken traditie op de zondag voor Pasen: met een zelfgemaakte palmpaasstok in optocht door het Goorse centrum, richting kinderboerderij Het Kukelnest. […]
  • Palmpasenoptocht door stadshart naar Kukelnest27 maart 2015 Palmpasenoptocht door stadshart naar Kukelnest De Goorse Palmpasenoptocht gaat, evenals vorige edities, komende zondag van start bij De Reggehof om te eindigen bij kinderboerderij 't Kukelnest. De start is om 12.00 uur en eenieder met […]