Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen

Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg van trainer Mark Dijkstra creëerde in de eerste helft een aantal goede kansen maar wist er geen te benutten. Eén van de weinige hoogtepunten was een mooi schot van Marinus Wolters die de lat trof. Na een ruststand van 0-0 ging Hector in het tweede bedrijf op jacht naar de openingstreffer en die viel in de 67e minuut. Het was Unal Kel die namens de groen-witten het net vond. Niet veel later werd het door een goal van invaller Joeri Wenderman 0-2 en leek de wedstrijd beslist.

Niets bleek minder waar want zes minuten voor tijd kwam Rietmolen terug in de wedstrijd door een schot van Harm Waanders, net buiten de zestien meter. In de slotminuut werd het zelfs nog gelijk door een poeier van Patrick Pieper die zijn zwabberbal het doel in zag vliegen waardoor Rietmolen het 4e punt in deze competitie behaalde en Hector genoegen moet nemen met een punt. Positief was wel het debuut van de 17-jarige Kay Grievink in de hoofdmacht van de groen witten. Hector blijft achtste op de ranglijst in de vierde klasse B met 27 punten uit 20 duels en kan de competitie rustig uitspelen. Het gat naar de onderste ploegen lijkt namelijk groot genoeg om niet meer in de problemen te komen. De afstand naar de eerste vier ploegen is daarentegen even groot waardoor ook nacompetitie voor promotie buiten bereik is.