Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen

Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg van trainer Mark Dijkstra creëerde in de eerste helft een aantal goede kansen maar wist er geen te benutten. Eén van de weinige hoogtepunten was een mooi schot van Marinus Wolters die de lat trof. Na een ruststand van 0-0 ging Hector in het tweede bedrijf op jacht naar de openingstreffer en die viel in de 67e minuut. Het was Unal Kel die namens de groen-witten het net vond. Niet veel later werd het door een goal van invaller Joeri Wenderman 0-2 en leek de wedstrijd beslist.

Niets bleek minder waar want zes minuten voor tijd kwam Rietmolen terug in de wedstrijd door een schot van Harm Waanders, net buiten de zestien meter. In de slotminuut werd het zelfs nog gelijk door een poeier van Patrick Pieper die zijn zwabberbal het doel in zag vliegen waardoor Rietmolen het 4e punt in deze competitie behaalde en Hector genoegen moet nemen met een punt. Positief was wel het debuut van de 17-jarige Kay Grievink in de hoofdmacht van de groen witten. Hector blijft achtste op de ranglijst in de vierde klasse B met 27 punten uit 20 duels en kan de competitie rustig uitspelen. Het gat naar de onderste ploegen lijkt namelijk groot genoeg om niet meer in de problemen te komen. De afstand naar de eerste vier ploegen is daarentegen even groot waardoor ook nacompetitie voor promotie buiten bereik is.

Gerelateerde berichten

  • Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit5 maart 2017 Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit Hector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in Sint isidorishoeve met 1-2 te winnen bij Hoeve Vooruit. Over het algeheel een verdiende zege al waren er in de […]
  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]
  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Hector boekt verdiende zege op Rood Zwart14 februari 2016 Hector boekt verdiende zege op Rood Zwart Hector boekte vanmiddag een uitstekende 1-3 zege in de Hofderby tegen Rood Zwart. In Delden werd het 1-3 voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Al na een minuut was het raak voor de […]
  • Zwoferink leidt Hector naar winst op Rietmolen26 januari 2020 Zwoferink leidt Hector naar winst op Rietmolen Hector is de tweede seizoenshelft goed begonnen. Thuis tegen Rietmolen, de hekkensluiter in de vierde klasse B, werd met 2-0 gewonnen. Wesley Zwoferink was de grote man aan Goorse zijde […]