Gelukspasactie tijdens Bigband Festival

Gorenaren met een Gelukspas maken op Tweede Paasdag kans op 5000 punten tijdens het Bigband Festival. Ondernemersvereniging Goor Collectief is met een team aanwezig in het centrum om mensen die nog geen pas hebben te registreren zodat ze ook in aanmerking kunnen komen voor de punten die een waarde vertegenwoordigen van 50 euro. Het Bigband Festival begint komende maandag om 12.00 uur. De loting van de Gelukspasactie is volgende week dinsdag, Tijdens het Bigband Festival treden diverse blues- en jazz-orkesten op in het Goorse stadshart. Daarnaast zijn er allerhande activiteiten voor jong en oud. Zo is er van alles te beleven op het Schoolfeestplein en komt er ook een kunstmarkt. Daarover meer in de komende week op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival18 april 2022 Overvol centrum tijdens stralend Bigbandfestival Het was zonder twijfel één van meest druk bezochte edities van het Goorse Bigbandfestival vanmiddag in het Goorse centrum. Duizenden bezoekers wisten het Twentse haagje te vinden voor […]
  • Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival…18 april 2022 Wie wat waar tijdens het Bigbandfestival… Vandaag is het dan zover. In een waarschijnlijk zonovergoten centrum van Goor staan er tien Bigbands op de grote podia en andere muzikanten en bands op straat en bij de café's. Hieronder […]
  • Wintermarkt in een nieuw jasje21 oktober 2021 Wintermarkt in een nieuw jasje De Wintermarkt wordt de komende editie in een compleet ander jasje gestoken. Op zaterdag 18 december zullen er ijs en weder dienende vanaf Café De Zon oldtimer auto’s, vrachtauto’s, […]
  • CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan15 oktober 2021 CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de […]