Gelukspasactie tijdens Bigband Festival

Gorenaren met een Gelukspas maken op Tweede Paasdag kans op 5000 punten tijdens het Bigband Festival. Ondernemersvereniging Goor Collectief is met een team aanwezig in het centrum om mensen die nog geen pas hebben te registreren zodat ze ook in aanmerking kunnen komen voor de punten die een waarde vertegenwoordigen van 50 euro. Het Bigband Festival begint komende maandag om 12.00 uur. De loting van de Gelukspasactie is volgende week dinsdag, Tijdens het Bigband Festival treden diverse blues- en jazz-orkesten op in het Goorse stadshart. Daarnaast zijn er allerhande activiteiten voor jong en oud. Zo is er van alles te beleven op het Schoolfeestplein en komt er ook een kunstmarkt. Daarover meer in de komende week op deze site.

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen25 september 2017 Hofpas wordt volgende week in gebruik genomen Vanaf 2 oktober wordt in de Hof van Twente de Hofpas officieel in gebruik genomen, een spaarsysteem met een aantal bijzondere kenmerken. De Hofpas gaat in Goor de Gelukspas vervangen. […]
  • 100 taarten voor Goorse moeders29 april 2016 100 taarten voor Goorse moeders De Goorse winkeliers gaan gezamenlijk 100 taarten weggegeven voor Moederdag. Vanaf maandag kunnen mensen die een aankoop doen in één van de winkels in Goor een bon invullen waarmee kans […]
  • Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen30 maart 2017 Ondernemersverenigingen Hof van Twente slaan handen ineen De zes ondernemersverenigingen in de Hof van Twente gaan in gezamenlijkheid investeren in het stimuleren van de lokale economie. Gisteren werd daartoe een overeenkomst gesloten in het […]
  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]