Hanger verloren tijdens boodschappen doen

Tijdens een middagje boodschappen is Caroline vrijdagmiddag 7 april een hanger verloren met voor haar emotionele waarde. Ze is onder andere bij de DA-drogist, poelier Le Coq en bij de Jumbo geweest. De ketting hing nog gehaakt in de sjaal toen ze thuis kwam, waarschijnlijk is de hanger met het in- en/of uitstappen losgeraakt. De vierkante hanger is aan de voorzijde geëmailleerd en rood gemêleerd van kleur. De achterzijde is zilverkleurig en in een sierlijke vorm gegraveerd. Kunt u Caroline helpen de hanger weer terug te krijgen, neem dan contact op via 0547-275048.

 

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Caroline de Lat 25 jaar14 december 2018 Caroline de Lat 25 jaar Caroline de Lat viert haar 25ste verjaardag. Dagelijks spoedt ze zich door vele straten om ouderen te verzorgen. Altijd druk en bezorgd, ook als je bij Caroline op viste komt is er nooit […]
  • Sleutel gevonden Deldensestraat6 maart 2019 Sleutel gevonden Deldensestraat Op de Deldensestraat, in de buurt van de oversteekplaats naar het atletiekveld, is een sleutel gevonden. Aan de sleutel zat nog een hanger, wie weet welke hanger is de eigenaar, en die […]
  • Jas verwisseld bij Il Campanile (Update)4 januari 2015 Jas verwisseld bij Il Campanile (Update) Een ongewenste kledingruil voor een Goorse was het resultaat van een gezellig avondje tafelen bij bij Il Campanile in Markelo. De jas die is meegenomen is een donkerbruine jas van het […]