Erwin Zwierink centraal in Portret

Pasen in met Erwin Zwierink. De voorzitter van ’t School en Volksfeest zit zondag in het programma Portret. Erwin is geboren en getogen in ’t Twentse Haagje en na zijn studie bedrijfseconomie in Groningen. Daarover zal hij verhalen en ook over zijn werk als voorzitter van het volksfeest en Aqua +. De uitzending is om 11.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)9 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Veel noviteiten zijn er niet dit jaar tijdens het School- en Volksfeest. "Toch hebben we aandacht geschonken aan onze entree", laat voorzitter Erwin Zwierink weten. "De […]
  • Schoolfeestboekje 2016 ziet levenslicht9 juni 2016 Schoolfeestboekje 2016 ziet levenslicht In de loods is vanavond het Schoolfeestboekje gepresenteerd. Voorzitter Erwin Zwierink sprak bij de lancering tevens met de aanwezige pers over de 141ste uitgave van het School- en […]
  • Herbert Reef erelid Schoolfeest26 maart 2019 Herbert Reef erelid Schoolfeest Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd6 juni 2018 Schoolfeestboekje gepresenteerd Het spoorboekje voor het komende School en Volksfeest is vanavond gepresenteerd in de vergaderruimte van de Schoolfeestloods. Daar lichtte voorzitter Erwin Zwierink het programma toe aan […]
  • Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet21 juni 2019 Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet Als de voorspellingen waarheid worden dan wordt het in de komende week extreem warm. De temperaturen lopen volgens de deskundigen flink op met een piek op woensdag als het maar liefst 37 […]