Vierde aflevering ZondagMiddagCafé

De vierde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Er wordt zondag dus weer gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld. Het begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. De entrée bedraagt 3 euro, inclusief koffie of thee. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor consumpties. Aanmelden is niet nodig. Wilt U meer weten of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Ria Mulder: 0547 – 274784.

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé weer op de agenda14 maart 2017 ZondagMiddagCafé weer op de agenda De derde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • Vijfde editie ZondagMiddagCafé16 mei 2017 Vijfde editie ZondagMiddagCafé De vijfde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • Voor Schoolfeest nog een ZondagMiddagCafé13 juni 2017 Voor Schoolfeest nog een ZondagMiddagCafé De zesde uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • ZondagMiddagCafé weer van start10 januari 2017 ZondagMiddagCafé weer van start Ook in heel 2017 is er weer het ZondagMiddagCafé. Elke derde zondagmiddag van de maand is het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. […]
  • ZondagMiddagCafé in de Soos14 februari 2017 ZondagMiddagCafé in de Soos De tweede uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]