Onze Stem groeit weer

De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te zien. In het afgelopen jaar werden zes leden bijgeschreven. Om grotere concerten te kunnen blijven houden is er een samenwerkingsverband gestart met het Holtens Gemengd Koor. De twee koren steunen elkaar onder meer het ‘uitlenen’ gastzangers- en zangeressen. Er werden drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Diny Toren en Manny Stern zijn beiden 60 jaar lid en Annie Koops is 25 jaar lid. De dames werden door voorzitter Brenda Bergsma toegesproken en kregen een oorkonde en speldje van de KBZON, de bond waar Onze Stem bij aangesloten is, een bon en een bos bloemen.

vlnr: Manni Stern, Diny Toren en Annie Koops

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem16 april 2016 Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem Lini Toet-Woolderink en Willy Bouwmeester-Steunenberg zijn tijdens de jaarvergadering van de Zang en Oratoriumvereniging Onze Stem gehuldigd voor 65 jaar lidmaatschap. Ze kwamen beiden in […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Willy en Lini 70 jaar Onze Stem11 mei 2020 Willy en Lini 70 jaar Onze Stem Twee leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn afgelopen week verrast met bloemen omdat ze 70 jaar lid zijn van het koor. De dames Lini Toet en Willy Bouwmeester werden in […]
  • Drukke open repetitie Onze Stem28 september 2018 Drukke open repetitie Onze Stem Een repetitie van welslagen. De open avonden bij Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn goed bezocht. Onder de professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman repeteerde Onze Stem […]