Cruciale Paasduels voor GFC en Hector

Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO op de rol. Bij winst kan een belangrijke stap richting lijfsbehoud in de vierde klasse B gezet worden want het verschil op de ranglijst is 2 punten in het voordeel van de rood zwarten. Een nederlaag brengt GFC direct in de problemen want dan zakt de ploeg een plek naar de gevaarlijke 10 plaats. Bij GFC is iedereen fit. Hector heeft ook nog een aantal punten nodig om zich definitief veilig te spelen. Morgen speelt de ploeg van trainer Mark Dijkstra het inhaalduel tegen Emos in Enschede. Daarin ontbreekt aanvaller Unal Kel vanwege werkzaamheden. Christian Haverslag is wel weer inzetbaar. Hij was vorige week geschorst.

Christian Haverslag in een eerder duel tegen GFC

Hector en GFC komen maandag, Tweede Paasdag, ook in actie. Dan speelt Hector thuis tegen LSV en ontvangt GFC op eigen veld BSC Unisson. Twenthe komt dan ook binnen de lijnen. De ploeg van trainer Michiel Mensink, 6e in de derde klasse B, maakt nog kans op nacompetitie voor promotie door vierde te worden. Dan moet wel gewonnen van Eerbeekse Boys, de nummer 10 op de ranglijst. De duels van morgen en maandag zijn live te volgen op deze site. TVO-GFC en Emos-Hector beginnen morgen om 17.00 uur. De duels op Tweede Paasdag beginnen om 14.00 uur.