Cruciale Paasduels voor GFC en Hector

Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO op de rol. Bij winst kan een belangrijke stap richting lijfsbehoud in de vierde klasse B gezet worden want het verschil op de ranglijst is 2 punten in het voordeel van de rood zwarten. Een nederlaag brengt GFC direct in de problemen want dan zakt de ploeg een plek naar de gevaarlijke 10 plaats. Bij GFC is iedereen fit. Hector heeft ook nog een aantal punten nodig om zich definitief veilig te spelen. Morgen speelt de ploeg van trainer Mark Dijkstra het inhaalduel tegen Emos in Enschede. Daarin ontbreekt aanvaller Unal Kel vanwege werkzaamheden. Christian Haverslag is wel weer inzetbaar. Hij was vorige week geschorst.

Christian Haverslag in een eerder duel tegen GFC

Hector en GFC komen maandag, Tweede Paasdag, ook in actie. Dan speelt Hector thuis tegen LSV en ontvangt GFC op eigen veld BSC Unisson. Twenthe komt dan ook binnen de lijnen. De ploeg van trainer Michiel Mensink, 6e in de derde klasse B, maakt nog kans op nacompetitie voor promotie door vierde te worden. Dan moet wel gewonnen van Eerbeekse Boys, de nummer 10 op de ranglijst. De duels van morgen en maandag zijn live te volgen op deze site. TVO-GFC en Emos-Hector beginnen morgen om 17.00 uur. De duels op Tweede Paasdag beginnen om 14.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC zonder Schnieder naar Boekelo17 september 2016 GFC zonder Schnieder naar Boekelo GFC reist morgen voor het uitduel met BSC/Unisson af zonder aanvoerder Edo Schnieder. Hij geniet van een vakantie op Ibiza en is er dus niet bij in Boekelo. Trainer Romano Lammertink kan […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig23 september 2017 GFC gaat voor de titel, Twenthe de top 5, Hector-trainer is voorzichtig Romano Lammertink windt er geen doekjes om vlak voor de start van de nieuwe voetbalcompetitie. GFC gaat voor de titel. "We staan er goed op en hebben een uitstekende voorbereiding […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]
  • Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector14 oktober 2017 Twenthe ontvangt koploper, Streekderby’s voor GFC en Hector Twenthe wacht nog altijd op de eerste zege in dit seizoen en hoopt de punten in het thuisduel tegen Ruurlo wel in eigen huis te kunnen houden. Eenvoudig zal het niet worden want Ruurlo […]