Experience Day bij AV Europe in Goor

Het audio-visuele bedrijf AV Europe houdt morgen een open dag in de vestiging aan de Klavermaten 41 op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het bedrijf van Tom Lentelink laat diverse demo-opstellingen zien en zal de bezoekers meenemen in grootse beeld- en geluidservaringen. Iedereen is van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom op deze zogenoemde Experience Day van het Goorse bedrijf.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe telecomzaak op Klavermaten4 mei 2017 Nieuwe telecomzaak op Klavermaten Goor is een telecomzaak rijker. Erkan Topsakal opent zaterdag zijn nieuwe onderneming aan de Klavermaten. In het pand wordt de komende dagen nog hard gewerkt aan de belettering van de […]
  • Print en Vormgeving naar Klavermaten21 januari 2018 Print en Vormgeving naar Klavermaten Hij is inmiddels verhuis naar de Klavermaten. Grafisch vormgever John van de Kolk van Print en Vormgeving. De Goorse ondernemer is per heden bereikbaar via¬†06-40354025.
  • Vakprijzen voor E-Design31 juli 2017 Vakprijzen voor E-Design Het Goorse bedrijf E-design & styling heeft twee bronzen 'Mac-Tac-Awards' gewonnen voor twee uitgevoerde creaties. MacTac is een leverancier van folie die jaarlijks een wedstrijd […]
  • Goorse muziek-nostalgie bij De Ster9 oktober 2015 Goorse muziek-nostalgie bij De Ster Met het optreden van de band Overtime herleeft een stuk Goorse muzieknostalgie in zaal De Ster. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de drie broers Lentelink in gezamenlijkheid weer […]
  • Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector1 september 2017 Dartsvoetbal en opening Schoolplein 14 tijdens Open Dag Hector Hector pakt dit jaar groots uit om het eenieder naar de zin te maken tijdens de Open Dag, morgen op sportpark 't Doesgoor. Zo is er onder meer een groot voetbal-dartbord en innovatieve […]