Experience Day bij AV Europe in Goor

Het audio-visuele bedrijf AV Europe houdt morgen een open dag in de vestiging aan de Klavermaten 41 op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het bedrijf van Tom Lentelink laat diverse demo-opstellingen zien en zal de bezoekers meenemen in grootse beeld- en geluidservaringen. Iedereen is van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom op deze zogenoemde Experience Day van het Goorse bedrijf.

Gerelateerde berichten

  • Open morgen op Goorse basisscholen8 februari 2015 Open morgen op Goorse basisscholen Alle basisscholen in Goor zetten de deuren komende dinsdagochtend open voor ouders die met hun, bijna leerplichtige, kinderen een kijkje willen komen nemen en de sfeer te proeven op één of […]
  • Goorse muziek-nostalgie bij De Ster9 oktober 2015 Goorse muziek-nostalgie bij De Ster Met het optreden van de band Overtime herleeft een stuk Goorse muzieknostalgie in zaal De Ster. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de drie broers Lentelink in gezamenlijkheid weer […]
  • Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen31 mei 2015 Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen Een viertal auto's zijn dit weekeinde het slachtoffer geworden van inbrekers. Van personenauto's aan de Wheeweg, de Dammaten en de Klavermaten werden de zijruiten ingeslagen. Volgens de […]
  • Container met brandend hout snel geblust20 april 2015 Container met brandend hout snel geblust Op industrieterrein Zenkeldamshoek in Goor stond aan het einde van de middag een container met hout in lichterlaaie achter de wasstraat van tankstation Hoek op een parkeerplaats aan De […]
  • Open dag gemeentehuis en The Dutch Eagles30 september 2016 Open dag gemeentehuis en The Dutch Eagles De evenementenagenda centreert zich dit weekend vooral in en rondom het gemeentehuis. Daar houden de ambtenaren morgen namelijk Open Huis. Verschillende instanties en instellingen […]