Experience Day bij AV Europe in Goor

Het audio-visuele bedrijf AV Europe houdt morgen een open dag in de vestiging aan de Klavermaten 41 op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het bedrijf van Tom Lentelink laat diverse demo-opstellingen zien en zal de bezoekers meenemen in grootse beeld- en geluidservaringen. Iedereen is van 11.00 uur tot 17.00 uur welkom op deze zogenoemde Experience Day van het Goorse bedrijf.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe telecomzaak op Klavermaten4 mei 2017 Nieuwe telecomzaak op Klavermaten Goor is een telecomzaak rijker. Erkan Topsakal opent zaterdag zijn nieuwe onderneming aan de Klavermaten. In het pand wordt de komende dagen nog hard gewerkt aan de belettering van de […]
  • Vakprijzen voor E-Design31 juli 2017 Vakprijzen voor E-Design Het Goorse bedrijf E-design & styling heeft twee bronzen 'Mac-Tac-Awards' gewonnen voor twee uitgevoerde creaties. MacTac is een leverancier van folie die jaarlijks een wedstrijd […]
  • Goorse muziek-nostalgie bij De Ster9 oktober 2015 Goorse muziek-nostalgie bij De Ster Met het optreden van de band Overtime herleeft een stuk Goorse muzieknostalgie in zaal De Ster. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de drie broers Lentelink in gezamenlijkheid weer […]
  • Open morgen op Goorse basisscholen8 februari 2015 Open morgen op Goorse basisscholen Alle basisscholen in Goor zetten de deuren komende dinsdagochtend open voor ouders die met hun, bijna leerplichtige, kinderen een kijkje willen komen nemen en de sfeer te proeven op één of […]
  • Open dag gemeentehuis en The Dutch Eagles30 september 2016 Open dag gemeentehuis en The Dutch Eagles De evenementenagenda centreert zich dit weekend vooral in en rondom het gemeentehuis. Daar houden de ambtenaren morgen namelijk Open Huis. Verschillende instanties en instellingen […]