Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief

Matthieu Beunders wordt het nieuwe gezicht van de nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief. Deze afdeling van Goorse éénmansbedrijven is opgericht om de ondernemersvereniging ook onderdak te laten bieden aan kleinere zelfstandige ondernemers. “We merken heel sterk de behoefte van de Zelfstandige Professionals om aan te sluiten bij onze club, maar ZZP-ers hebben andere behoeften dan onze HIND en Detail- en Horeca leden.” aldus Goor Collectief-voorzitter Bart Wiegerinck. Matthieu Beunders (foto) die in dit kader de kar zal trekken, is in het dagelijks leven werkzaam als trainer/coach vanuit zijn bureau Progress to Go. “Het gaat om het versterken van lokaal ondernemen, elkaar de bal toespelen omdat je elkaar kent, met elkaar meedenken bij je klantpropositie en alle aanverwante zaken waar je als ondernemer mee te maken hebt.”

Er komen voor de ZZP-ers 5 bijeenkomsten per jaar op vrijdagmiddag, met elk een eigen thema. Het lidmaatschap kost € 99,- per jaar. Komende vrijdagmiddag, 21 april, iom 16 uur de aftrap van de eerste bijeenkomst door Wethouder Wim Meulenkamp. Daarna vertelt de Deventer MKB-directeur Marco Kok de aanwezigen hoe Ondernemend Deventer de ZZP-ers bij elkaar brengt en lokaal ondernemen stimuleert. Alle ZZP-ers in Goor of mensen die erover denken om ZZP-er te worden zijn van harte welkom bij Boekwerk in Goor boven de bibliotheek. Na afloop is er een borrel bij Bar Bistro d’Olde Smidse te Goor. De eerste bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie kunnen ZZP-ers mailen met service@nullwelkomingoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk28 september 2017 ZZP-ers komen weer bijeen bij Boekwerk Morgen, vrijdag 129 september is er weer een netwerkbijeenkomst voor Goorse ZZP-ers en kleine zelfstandigen uit de overige kernen van de Hof van Twente. Bij Boekwerk, boven de bibliotheek […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Workshop ZZP Goor Collectief20 november 2018 Workshop ZZP Goor Collectief De sectie ZZP van Goor Collectief houdt donderdag een bijeenkomst over time-management en werkprocessen. Tijdens de workshop time-management en werkprocessen bespreekt Daniëlle […]
  • Open brief Goor Collectief in aanloop naar protestmanifestatie11 juli 2017 Open brief Goor Collectief in aanloop naar protestmanifestatie In een Open brief wil ondernemers Goor Collectief duidelijk maken waarom er zo snel mogelijk een einde gemaakt moet worden aan het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat. Dit in aanloop […]