Weduwe oud-burgemeester Spaans 100 jaar oud

Een bijzondere dag voor mevrouw Spaans-van Liere en de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar in Goor. De weduwe van oud-burgemeester Jacob Spaans viert vandaag haar 100e verjaardag en dat is in alle opzichten historisch want Anna Spaans heeft met haar man aan de wieg gestaan van de komst van het karakteristieke flatgebouw aan de rand van Goor. Dat werd namelijk gebouwd in het jaar 1972 en toen geopend door haar en haar man. Jacob Spaans was burgemeester van de toenmalige gemeente Goor van 1966 tot 1977. Mevrouw Spaans werd vanochtend uitgebreid in het zonnetje gezet. Alle bewoners en medewerkers waren uitgenodigd en genoten onder meer van live piano- en vioolmuziek. Ook de huidige burgemeester Ellen Nauta was aanwezig om de jarige persoonlijk te feliciteren.

 

Gerelateerde berichten

  • IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg26 januari 2017 IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg De zorg die wordt geboden bij De Stoevelaar in Goor voldoet nu wel aan de door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gestelde normen. Het verzorgingstehuis dat opereert onder de vlag […]
  • Goorse schakers Stoevelaar in De Telegraaf15 december 2015 Goorse schakers Stoevelaar in De Telegraaf Een fraai artikel in De Telegraaf over de 95-jarige Goos Hofmans. De bewoner van het Goorse verzorgingstehuis De Stoevelaar houdt zijn geest scherp met schaken. Elke maandagmiddag speelt […]
  • Nieuw Goors duo met liedjes uit de Jordaan28 februari 2020 Nieuw Goors duo met liedjes uit de Jordaan Een nieuw Goors zangduo met de naam Duo Soul2Soul zal aankomende zaterdag 29 februari (15:00 uur) in verzorgingshuis het Stoevelaar met liedjes uit de Amsterdamse Jordaan. Het echtpaar […]
  • Veel ontslagen bij De Stoevelaar11 december 2014 Veel ontslagen bij De Stoevelaar De Stoevelaar wordt zwaar getroffen door de aangekondigde reorganisatie van Carint Reggeland. Bij het Goorse woon-zorgcentrum vallen zo'n dertig ontslagen. In de afgelopen dagen zijn de […]
  • Duofiets voor bewoners Stoevelaar8 juni 2016 Duofiets voor bewoners Stoevelaar De bewoners van De Stoevelaar zijn vandaag verblijd met een duo-fiets. De fiets is voorzien van trapondersteuning en dus goed te gebruiken voor de mensen in het verzorgingstehuis als ze er […]