Hector en Emos komen niet tot scoren

Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren Christian Jimenez en Wesley Zwoferink in de eerste helft dicht bij een treffer. Jimenez zag een kopbal en een schot gekeerd door de Emos-goalie terwijl Zwoferink een indirecte vrije trap binnen het 16-metergebied bijna binnen schoot. Op slag van rust werd er door een Emos-verdediger opzichtig hands gemaakt in het strafschopgebied na een corner van Hector. Scheidsrechter ….. floot wel maar waar iedereen dacht aan een penalty bleek het fluitsignaal het rustsignaal te zijn.

In de tweede helft hetzelfde beeld met een fel strijdend Hector dat beter speelde dan in de afgelopen weken. Emos was een aantal keren gevaarlijk en het was aan Hector-doelman DaniĆ«l kolbe te danken dat de thuisploeg niet op voorsprong kwam. Ook Hector kreeg nog goede mogelijkheden via Marinus Wolters en Jorno de Vries. Gescoord werd er echter niet meer waardoor biede ploegen een punt overhouden aan het treffen en daar kon achteraf iedereen wel mee leven. Komende maandag moet Hector weer aan de bak. Dan is op het eigen sportpark ’t Doesgoor LSV uit Lonneker te tegenstander.