Hector en Emos komen niet tot scoren

Hector heeft vanmiddag de inhaalwedstrijd tegen Emos met 0-0 gelijk gespeeld. In Enschede waren er kansen voor beide ploegen maar die werden allemaal niet benut. Voor de groen witten waren Christian Jimenez en Wesley Zwoferink in de eerste helft dicht bij een treffer. Jimenez zag een kopbal en een schot gekeerd door de Emos-goalie terwijl Zwoferink een indirecte vrije trap binnen het 16-metergebied bijna binnen schoot. Op slag van rust werd er door een Emos-verdediger opzichtig hands gemaakt in het strafschopgebied na een corner van Hector. Scheidsrechter ….. floot wel maar waar iedereen dacht aan een penalty bleek het fluitsignaal het rustsignaal te zijn.

In de tweede helft hetzelfde beeld met een fel strijdend Hector dat beter speelde dan in de afgelopen weken. Emos was een aantal keren gevaarlijk en het was aan Hector-doelman DaniĆ«l kolbe te danken dat de thuisploeg niet op voorsprong kwam. Ook Hector kreeg nog goede mogelijkheden via Marinus Wolters en Jorno de Vries. Gescoord werd er echter niet meer waardoor biede ploegen een punt overhouden aan het treffen en daar kon achteraf iedereen wel mee leven. Komende maandag moet Hector weer aan de bak. Dan is op het eigen sportpark ’t Doesgoor LSV uit Lonneker te tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]
  • Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe15 april 2018 Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe Diepenheim heeft Hector vandaag op eigen veld verslagen. In een wedstrijd waarin Diepenheim de grootste en beste kansen had, viel de enige goal van de wedstrijd in blessuretijd. Een […]
  • Puntendeling Hector tegen Emos25 september 2016 Puntendeling Hector tegen Emos Hector heeft de vierde competitiewedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen het Enschedese Emos. Het werd 1-1 op sportpark 't Doesgoor. Emos begon beter aan het duel dan […]
  • Hector onderuit tegen Markelo2 april 2017 Hector onderuit tegen Markelo Hector verloor vanmiddag op eigen veld van sportclub Markelo dat door een late treffer de drie punten mee mocht nemen. Het werd 0-1 na een ruststand van 0-0. I de eerste helft golfde het […]
  • Hector verliest van koploper WVV ondanks vroege voorsprong1 april 2018 Hector verliest van koploper WVV ondanks vroege voorsprong Het begon nog wel zo goed voor Hector in het uitduel tegen koploper WVV'34 maar uiteindelijk stond er een 4-2 eindstand op het scorebord in Hengevelde. De ploeg van trainer Mark Dijkstra […]