GFC laat zege in extremis uit handen glippen

Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. Daardoor werd het uiteindelijk 2-2 in het Hengelose kerkdorp. In de eerste helft viel er weinig te genieten voor de toeschouwers. In een matig schouwspel werden nauwelijks kansen gecreëerd waardoor de logische ruststand 0-0 was. De ban werd na een kwartier in de tweede helft gebroken door Tim Wassink. Hij bracht met een schitterende volley de rood zwarten op voorsprong. Niet veel later werd het 1-1 door een diagonaal schot van Luuk Grashof.

GFC was niet onder de indruk van de tegentreffer want binnen een minuut na de gelijkmaker was het alweer 1-2. Een goede actie en een voorzet van Tim Wassink werd binnen getikt door de jonge Collin Mensink. Daarna kreeg GFC een aantal goede kansen om de wedstrijd in het slot te gooien maar de derde Goorse goal viel niet. Dat gebeurde dus in de slotseconde aan de andere kant wel. Een vrije trap van Maik Ottink werd door een speler in de muur van richting veranderd en daardoor viel de bal pardoes in het doel achter doelman Joris Hoeben. “Dat is natuurlijk echt kloten” aldus trainer Romano Lammertink. “Eens temeer omdat we zelf de wedstrijd eerder hadden moeten beslissen.” GFC blijft na het gelijke spel tiende op de ranglijst met 22 punten uit 21 wedstrijden en dat is 2 punten meer dan TVO dat op de gevaarlijke 11e plaats staat. De Beckumse ploeg heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Overmorgen moet GFC weer aan de bak in de vierde klasse B. Dan is op het eigen sportpark Heeckeren, BSC Unisson uit Boekelo de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC boekt verdiende zege in Beckum12 november 2017 GFC boekt verdiende zege in Beckum GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut […]
  • Hector lijdt derde nederlaag in Beckum22 oktober 2017 Hector lijdt derde nederlaag in Beckum Het dreigt een heel lastig seizoen tegemoet te gaan. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging vanmiddag voor de derde keer op rij onderuit en heeft nog maar één punt uit de vier tot nu toe […]
  • GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby25 september 2016 GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep […]