Bennie Hallie 60 jaar vandaag

De tijd staat niet stil, merkt ook Bennie Hallie voor wie de teller vandaag op 60 staat. De buren hebben er een feest van gemaakt en onder het genot van de nodige versnaperingen zijn tuin opgetuigd. De jarige wordt namens de buren ook via deze weg van harte gefeliciteerd. 

Gerelateerde berichten

  • gerrit_grevink6029 juni 2012 “Guitar” Gerrit Grevink 60 jaar Vandaag is het feest in huize Grevink. Gerrit, de alom bekende gitaarvirtuoos, viert namelijk vandaag zijn 60e verjaardag. Naast de nodige festiviteiten op deze dag is ook zijn huis in […]
  • Bennie Wenderman 40 jaar in dienst bij AGC Goor1 november 2017 Bennie Wenderman 40 jaar in dienst bij AGC Goor Bennie Wenderman is door zijn collega`s in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarige dienstverband bij AGC Goor, voorheen Eijkelkamp Glas en Verf en gevestigd aan de Enterseweg. De […]
  • Teller op vijftig voor René Slag15 november 2013 Teller op vijftig voor René Slag Dagelijks is René Slag te vinden achter het stuur van zijn vrachtwagen, maar vandaag even niet. Nu zit hij op de bank te genieten van de Abraham's die in zijn tuin zijn geplaatst ter ere […]
  • FNV Bouw huldigt leden24 november 2014 FNV Bouw huldigt leden De Goorse en Markelose afdeling van FNV Bouw hebben afgelopen donderdagavond leden gehuldigd die 25, 40, 50 en 60 jaar lid waren van FNV Bouw. De avond werd geopend door de heer H. […]
  • Gerda Schokker vandaag 60 jaar13 januari 2017 Gerda Schokker vandaag 60 jaar Gerda Schokker viert vandaag haar 60ste verjaardag. De vriendengroep heeft dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en was gisteren druk in de weer met 60 ballonnen om haar woning aan de […]