Bennie Hallie 60 jaar vandaag

De tijd staat niet stil, merkt ook Bennie Hallie voor wie de teller vandaag op 60 staat. De buren hebben er een feest van gemaakt en onder het genot van de nodige versnaperingen zijn tuin opgetuigd. De jarige wordt namens de buren ook via deze weg van harte gefeliciteerd. 

Gerelateerde berichten

  • gerrit_grevink6029 juni 2012 “Guitar” Gerrit Grevink 60 jaar Vandaag is het feest in huize Grevink. Gerrit, de alom bekende gitaarvirtuoos, viert namelijk vandaag zijn 60e verjaardag. Naast de nodige festiviteiten op deze dag is ook zijn huis in […]
  • Teller op vijftig voor René Slag15 november 2013 Teller op vijftig voor René Slag Dagelijks is René Slag te vinden achter het stuur van zijn vrachtwagen, maar vandaag even niet. Nu zit hij op de bank te genieten van de Abraham's die in zijn tuin zijn geplaatst ter ere […]
  • Stefan de Braaf ziet Abraham18 april 2017 Stefan de Braaf ziet Abraham Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een […]
  • FNV Bouw huldigt leden24 november 2014 FNV Bouw huldigt leden De Goorse en Markelose afdeling van FNV Bouw hebben afgelopen donderdagavond leden gehuldigd die 25, 40, 50 en 60 jaar lid waren van FNV Bouw. De avond werd geopend door de heer H. […]
  • Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s14 mei 2017 Judith Haverkate verrast met 49 Sarah`s De collega's van Villa Vrijland hebben voor Judith Haverkate 49 Sarah`s in de tuin geplaatst ter ere van haar 50ste verjaardag vandaag. Namens alle collega's wordt Judith van harte […]