Kijkje in de keuken van Borussia Dortmund

Het was een bijzondere Paaszaterdag voor de leden van de Club van 100 van GFC. Zij reisden af naar Dortmund voor een bezoek aan de Duitse topclub Borussia Dortmund. Daar kkregen ze een rondleiding en kregen ze een inkijkje in het reilen zeilen bij de club en de jeugdopleiding. Daarna mochten de GFC-ers plaatsnemen op de tribune van het immense Signal Iduna Park-stadion. Daar zeg de groep Gorenaren de thuisploeg met 3-1 winnen van Eintracht Frankfurt. Het was voor Dortmund het duel nadat er een aanslag werd gepleegd op de spelersbus voor het ChampionsLeague-duel tegen AS Monaco.

Gerelateerde berichten

  • Internationaal C-toernooi in volle gang18 oktober 2016 Internationaal C-toernooi in volle gang De vijftiende uitgave van het internationale C-toernooi bij GFC is in volle gang. Het Hofteam neemt het in de poule onder meer op tegen PSV. Maar ook internationale clubs acteren op […]
  • Dortmund en HSV internationale blikvangers bij 20ste uitgave GFC-toernooi28 september 2016 Dortmund en HSV internationale blikvangers bij 20ste uitgave GFC-toernooi Het is niet meer weg te denken van de voetbalkalender. Het jaarlijkse internationale jeugdtoernooi bij GFC. Het is voor de twintigste keer dat Sportpark Heeckeren het decor vormt van een […]
  • Borussia Dortmund wint C-toernooi, Hofteam laatste18 oktober 2016 Borussia Dortmund wint C-toernooi, Hofteam laatste Borussia Dortmund heeft opnieuw beslag gelegd op het internationale C-toernooi bij GFC. De Duitsers zegevierden in de eindstrijd over Sparta Rotterdam. Na een 0-0 in de finale moesten […]
  • GFC bezoekt HSV in Hamburg24 april 2018 GFC bezoekt HSV in Hamburg Een bezoekje van de Club van 100 van GFC aan een club in nood. Afgelopen zaterdag ging de Oudste Goorsche op visite bij HSV in Hamburg. Ze kregen een rondleiding in de havenstad, waar […]
  • GFC-ers vernielen chalets in Duitsland2 november 2015 GFC-ers vernielen chalets in Duitsland Een tweetal spelers van de eerste selectie hebben het interieur van twee chalets in het Duitse Bad Rothenfelde vernield. Dat is al gebeurd tijdens een trainingskamp voorafgaand aan het […]