Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker

Het cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn de geestelijke vaders achter het nieuwe Twentse nummer ‘Ik heur hier’ dat afgelopen zaterdag werd gelanceerd in de Grolsch Veste voorafgaand aan de voetbalwedstrijd FC Twente-NEC. Het nummer gaat over de streek Twente en is in eerste instantie door de twee Gorenaren geschreven ter ondersteuning van de nieuwe seizoenskaartencampagne van de Enschedese eredivionist. Er zijn bij het lied in totaal zeven videoclips gemaakt waarin vanuit verschillende plaatsen in de regio supporters op verschillende manieren richting het stadion gaan.

‘Ik heur hier’ wordt later ook als single uitgebracht. Het nieuwe Twentse nummer is opgenomen in de studio van Maarten de Groot in Enschede en ingespeeld en ingezongen door de bekende topmuzikanten Ruud Weber en Raymond Nijenhuis samen met Paul Schabbink. Via deze LINK óf door de te klikken op het onderstaande plaatje, is de eerste clip met de verkorte versie van het lied te zien en te horen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue4 december 2015 Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue De inmiddels landelijk bekende FC Twente Crisis-revue heeft ook een fraaie Goorse inbreng. De show rondom het 50-jarig jubileum van de Enschedese eredivisie loopt deze- en volgende week in […]
  • Goorse basis onder Sander Boschker-toernooi21 april 2015 Goorse basis onder Sander Boschker-toernooi Een stralende zon, stralende deelnemers, een stralende oud-doelman van FC Twente én prachtige voetbalwedstrijden tussen de profs van FC Twente en de cliënten van de Twentse Zorgcentra. […]
  • Internationaal danstalent in Goorse Revue1 december 2016 Internationaal danstalent in Goorse Revue Het grote Goorse danstalent Sofie Hofstee zal volgende week acte de presence geven tijdens de Goorse Leegstandsrevue. De 21-jarige Hofstee is professioneel met de danssport bezig. Ze begon […]
  • Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo8 december 2014 Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo Het was een speciale zondagavond voor de Goorse cabaretbroeders Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij bevolkten het afgelopen weekeinde de planken van de Reggehof met de show LöS van […]
  • Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue3 november 2016 Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Leegstandsrevue op donderdagavond 8 december. Dit is besloten na de run op kaarten voor vrijdag de 9e- en zaterdag 10 december. Die waren […]