Zonnebloemloterij weer van start

De vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag weer loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De weldoeners staan als te doen gebruikelijk weer bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 9 oktober met in de prijzenpot zitten meer dan 6.600 prijzen.

Gerelateerde berichten

  • Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH26 april 2016 Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan en […]
  • Zonnebloemverkoop bij supermarkten17 mei 2018 Zonnebloemverkoop bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan morgen loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. De […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Ismail Gögen te gast in Portret3 april 2018 Ismail Gögen te gast in Portret In Hofstreek Portret is zondag de 40-jarige Ismail Gögen te gast. Gögen  woont momenteel nog met wat ondersteuning in Rijssen, maar komt volgende maand terug naar Goor. Hij is enthousiast […]
  • Zonnebloem met loten bij supermarkten22 april 2015 Zonnebloem met loten bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan komende vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van […]