Zonnebloemloterij weer van start

De vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag weer loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De weldoeners staan als te doen gebruikelijk weer bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 9 oktober met in de prijzenpot zitten meer dan 6.600 prijzen.

Gerelateerde berichten

  • Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH26 april 2016 Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan en […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Zonnebloem met loten bij supermarkten22 april 2015 Zonnebloem met loten bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan komende vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van […]
  • Rijkens wil ‘Deltaplan’ voor boerensector18 december 2017 Rijkens wil ‘Deltaplan’ voor boerensector Een opmerkelijke ingezonden brief van PvdA-voorman Fred Rijkens. De Goorse fractievoorzitter pleit daarin voor een 'Deltaplan' om de boerensector in ons land te redden. Rijkens stelt dat […]
  • Reggehof blij met vliegende start11 mei 2016 Reggehof blij met vliegende start De Reggehof is content over de huidige voorverkoop. Het nieuwe programma van het theaterseizoen is erg in trek. "De deur is plat gelopen. We moeten op zoek naar een nieuwe voordeur", laat […]