Zonnebloemloterij weer van start

De vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag weer loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De weldoeners staan als te doen gebruikelijk weer bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 9 oktober met in de prijzenpot zitten meer dan 6.600 prijzen.

Gerelateerde berichten

  • Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH26 april 2016 Zonnebloemloterij bij Jumbo en AH Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan en […]
  • Zonnebloem met loten bij supermarkten22 april 2015 Zonnebloem met loten bij supermarkten Vrijwilligers van De Zonnebloem gaan komende vrijdag loten verkopen in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Ze staan van 9.00 tot 17.00 uur bij de Jumbo-supermarkt aan de van […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Reggehof blij met vliegende start11 mei 2016 Reggehof blij met vliegende start De Reggehof is content over de huidige voorverkoop. Het nieuwe programma van het theaterseizoen is erg in trek. "De deur is plat gelopen. We moeten op zoek naar een nieuwe voordeur", laat […]
  • Lotenverkoop zonnebloem van start24 april 2014 Lotenverkoop zonnebloem van start De vrijwilligers van Nationale Vereniging de Zonnebloem verkopen morgen weer loten in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. Zij staan van 9.00 uur tot 17.00 uur bij de supermarkten […]