Divers programma na Pasen voor De Wedde

Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week na het zoeken van de paaseieren weer diverse activiteiten op het programma. Vrijdag is bijvoorbeeld een middag vol klassieke muziek. Voor volgende donderdag staat koningsdag op de rol. Mail voor meer activiteiten en vragen naar stoevelaar-welzijnactivering@nullcarintreggeland.nl Ook bij wijkvoorziening ’t Doesgoor is het weer druk. Daar staat deze week een aantal activiteiten op de rol. Bel voor meer info Wim van Dam (ouderenverening) 0547- 275181.

Gerelateerde berichten

  • Klassieke muziek en modeshow bij De Wedde26 maart 2017 Klassieke muziek en modeshow bij De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week weer diverse activiteiten op het programma. Vrijdag is bijvoorbeeld een middag vol klassieke […]
  • Volle agenda De Wedde4 juni 2017 Volle agenda De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week na het pinksteren weer diverse activiteiten op het programma. Vandaag staat het handwerken […]
  • Binnenactiviteiten De Wedde15 oktober 2017 Binnenactiviteiten De Wedde Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week weer diverse activiteiten op het programma. Mail voor meer activiteiten en vragen […]
  • Veelzijdig programma De Wedde en Doesgoor12 maart 2017 Veelzijdig programma De Wedde en Doesgoor Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar en wijkvoorziening ’t Doesgoor staan deze week weer een aantal activiteiten op de rol. Zo begint de maandag bij De met een potje schaken, […]
  • Veelzijdig programma De Wedde en Doesgoor12 februari 2017 Veelzijdig programma De Wedde en Doesgoor Bij ontmoetingscentrum De Wedde in De Stoevelaar staat volgende week weer een aantal activiteiten op de rol. Zo begint de maandag met een potje schaken, waarna belangstellenden […]