Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen

Het aantal bezoekers dat in het afgelopen theaterseizoen een voorstelling in de Reggehof bezocht is veel hoger dan in het jaar daarvoor. Reggehof-directeur Ruut te Velthuis maakte dat vandaag bekend tijdens de presentatie van de nieuwe theaterbrochure en het nieuwe programma. Waar in het seizoen 2015/2016 zxo’n 6200 mensen een professionele voorstelling meemaakte ligt dat aantal voor het afgelopen seizoen op 9300. De nieuwe brochure werd gepresenteerd door de bekende zanger Ernst Daniel Smid die straks nog in actie komt met The Apollo Bigband. Hij knipte een boekje van een hijsinstallatie en had lovende woorden voor het lokale theater waar hij zelf op 19 november optreedt. Later meer op deze site over het nieuwe theaterprogramma.

Gerelateerde berichten