Bezoekersaantallen Reggehof explosief gestegen

Het aantal bezoekers dat in het afgelopen theaterseizoen een voorstelling in de Reggehof bezocht is veel hoger dan in het jaar daarvoor. Reggehof-directeur Ruut te Velthuis maakte dat vandaag bekend tijdens de presentatie van de nieuwe theaterbrochure en het nieuwe programma. Waar in het seizoen 2015/2016 zxo’n 6200 mensen een professionele voorstelling meemaakte ligt dat aantal voor het afgelopen seizoen op 9300. De nieuwe brochure werd gepresenteerd door de bekende zanger Ernst Daniel Smid die straks nog in actie komt met The Apollo Bigband. Hij knipte een boekje van een hijsinstallatie en had lovende woorden voor het lokale theater waar hij zelf op 19 november optreedt. Later meer op deze site over het nieuwe theaterprogramma.

Gerelateerde berichten

  • Ernst Daniel Smid grote publiekstrekker tijdens Bigband Festival13 april 2017 Ernst Daniel Smid grote publiekstrekker tijdens Bigband Festival Ernst Daniel Smid is komende maandag dé publiekstrekker tijdens het Bigband Festival in het Goorse centrum. De bekende zanger- en presentator van onder meer het tv-programma 'Una Voce […]
  • Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie21 september 2018 Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De 'nieuwe' Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het […]
  • Duizenden bezoekers bij Bigband Festival17 april 2017 Duizenden bezoekers bij Bigband Festival Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Trekkenwandactie Reggehof van start11 april 2017 Trekkenwandactie Reggehof van start De grootscheepse actie om theater De Reggehof aan een zogenoemde trekkenwand te helpen is van start gegaan. Er is een speciale website geïntroduceerd en er komen drie gevarieerde […]