Roy Morsink 25 jaar…

Roy Morsink is gisteren op de helft van vijftig gekomen. De zoon van Louis Morsink, van de bekende fietsenzaak, vierde zijn 25ste verjaardag. Vriendin Yara vond dat een mooi moment om een halve Abraham in de tuin bij de familie Morsink te zetten. Bij deze van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

roymorsink

Gerelateerde berichten

  • Update: Vrouw vindt hond…26 november 2011 Update: Vrouw vindt hond… De lief en leed-redactie kreeg een mail van Gerjo Klein Horsman. Zijn vrouw, Monique van den Burg, heeft vanmiddag rond 14.30 uur op de Kerkstraat/Markeloseweg een loslopend hondje […]
  • Hof van Twente start met uitvoering Hof Beweegakkoord29 oktober 2020 Hof van Twente start met uitvoering Hof Beweegakkoord Afgelopen jaar is het Lokaal Sportakkoord in Hof van Twente genaamd het ‘Hof Beweegakkoord’ ontwikkeld. De uitvoering daarvan gaat, verlaat door het Coronavirus, nu toch van start. Er […]
  • Cabur moet afzuiginstallatie aanpassen14 april 2011 Cabur moet afzuiginstallatie aanpassen Eigenaar Cabur van de Turkse supermarkt in de Goorse Spoorstraat moet zijn afzuiginstallatie aanpassen om stankoverlast te voorkomen. Dit heeft de bezwarencommissie van de gemeente Hof van […]
  • Nieuwe voetbalvorm bij GFC19 mei 2009 Nieuwe voetbalvorm bij GFC Voetbalvereniging GFC start in het komende voetbalseizoen met een nieuwe spelsoort, speciaal voor 45-plussers. Het gaat om een 7 tegen 7-competitie op een half veld. GFC haakt daarmee in […]
  • Misty23 september 2010 Misty Het hondje is inmiddels weer terug:D Ze liep bij Eternit op het terrein.