GFC geflatteerd ten onder

Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de rood zwarten kansloos waren maar dat was zeker niet zo. Nadat GFC na 20 minuten achterkwam wer dhet niet veel later 1-1 door Tim Wassink die een penalty binnen mocht schieten na een overtreding binnen de 16-meter. Zeven minuten voor rust mochten de bezoekers ook vanaf 11 meter aanleggen en was het 1-2. Even later bewezen de bezoekers uit Boekelo dat ze erg effectief zijn als er kansen zijn want na wat mogelijkheden voor GFC betekende een uitval vlak voor rust de 1-3.

Vlak na rust bracht Simon Ruumpol GFC weer in de wedstrijd en bleef GFC kansen houden op de gelijkmaker. Maar kansen daarop werden niet benut. Dat gebeurde wel tegen het einde van de wedstrijd aan de andere kant toen na de dodelijke aanvalsline van BSC Unisson nog twee keer wist te scoren en de nederlaag definitief een feit was. Volgende week speelt het tegen degradatie vechtende GFC de stadsderby tegen Hector dat ook nog niet helemaal veilig is.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby25 september 2016 GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]
  • GFC laat zege in extremis uit handen glippen15 april 2017 GFC laat zege in extremis uit handen glippen Tot aan de laatste seconde in het uitduel met TVO, leek het erop dat GFC in Beckum de derde zege in vier wedstrijden zou boeken maar een van richting veranderde vrije trap besliste anders. […]