GFC geflatteerd ten onder

Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de rood zwarten kansloos waren maar dat was zeker niet zo. Nadat GFC na 20 minuten achterkwam wer dhet niet veel later 1-1 door Tim Wassink die een penalty binnen mocht schieten na een overtreding binnen de 16-meter. Zeven minuten voor rust mochten de bezoekers ook vanaf 11 meter aanleggen en was het 1-2. Even later bewezen de bezoekers uit Boekelo dat ze erg effectief zijn als er kansen zijn want na wat mogelijkheden voor GFC betekende een uitval vlak voor rust de 1-3.

Vlak na rust bracht Simon Ruumpol GFC weer in de wedstrijd en bleef GFC kansen houden op de gelijkmaker. Maar kansen daarop werden niet benut. Dat gebeurde wel tegen het einde van de wedstrijd aan de andere kant toen na de dodelijke aanvalsline van BSC Unisson nog twee keer wist te scoren en de nederlaag definitief een feit was. Volgende week speelt het tegen degradatie vechtende GFC de stadsderby tegen Hector dat ook nog niet helemaal veilig is.

Gerelateerde berichten

  • Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo17 december 2017 Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won in Boekelo met 0-1 van BSC Unisson en neemt […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby25 september 2016 GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep […]