GFC geflatteerd ten onder

Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de rood zwarten kansloos waren maar dat was zeker niet zo. Nadat GFC na 20 minuten achterkwam wer dhet niet veel later 1-1 door Tim Wassink die een penalty binnen mocht schieten na een overtreding binnen de 16-meter. Zeven minuten voor rust mochten de bezoekers ook vanaf 11 meter aanleggen en was het 1-2. Even later bewezen de bezoekers uit Boekelo dat ze erg effectief zijn als er kansen zijn want na wat mogelijkheden voor GFC betekende een uitval vlak voor rust de 1-3.

Vlak na rust bracht Simon Ruumpol GFC weer in de wedstrijd en bleef GFC kansen houden op de gelijkmaker. Maar kansen daarop werden niet benut. Dat gebeurde wel tegen het einde van de wedstrijd aan de andere kant toen na de dodelijke aanvalsline van BSC Unisson nog twee keer wist te scoren en de nederlaag definitief een feit was. Volgende week speelt het tegen degradatie vechtende GFC de stadsderby tegen Hector dat ook nog niet helemaal veilig is.