Hector de mindere tegen LSV

Een terechte 0-2 nederlaag vanmiddag voor sv Hector op eigen veld tegen LSV. In een wedstrijd waarin de bezoekers uit Lonneker de bovenliggende partij waren werd het door een defensieve fout van Menno de Leeuw 0-1 na een klein half uur spelen. Hector probeerde het daarna wel maar creëerde geen echte grote kansen. Dat was ook zo in de tweede helft toen Lonneker na een goed opgezette aanval de 0-2 kon aantekenen, halverwege het tweede bedrijf. Daarna waren er nog wel wat kleine kansen voor Hector maar gescoord werd er niet meer zodat Hector zich nog steeds niet geheel veilig kan wanen in de vierde klasse B met in het vooruitzicht de beladen derby tegen GFC van volgende week.

Gerelateerde berichten

  • Hector houdt punt over aan treffen met LSV18 september 2016 Hector houdt punt over aan treffen met LSV Hector heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen LSV. In Lonneker speelden de groen witten een goede eerste helft waarin een aantal van dotten van kansen werden gecreëerd maar niet […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen23 augustus 2016 Wolters op schot voor Hector tegen Lochuizen Hector boekte vanavond een simpele zege in de tweede wedstrijd van het regionale bekertoernooi , in en tegen Lochuizen. De vijfdeklasser werd met maar liefst 3-10 opgerold na een ruststand […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie René ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • De druk ligt bij GFC voor Goorse derby22 april 2017 De druk ligt bij GFC voor Goorse derby "Cruciaal is het nog niet" zegt GFC-trainer Romano Lammertink. "Maar we moeten in onze situatie absoluut voor de volle winst gaan, zo simpel is het." aldus de oefenmeester over de belangen […]