Duizenden bezoekers bij Bigband Festival

Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden bezoekers de weg naar Goor waar ze konden genieten van top Bigbands op het zogenoemde Jupiler Plein voor het politiebureau en van bluesbands bij de café’s. Het bleef de hele middag onverminderd druk met als hoogtepunt het optreden van The Apollo Bigband dat ook nog één nummer speelde met Ernst Daniël Smid die eerder het theater-programma van De Reggehof presenteerde. Ook werd er nog een zilveren ei gevonden in het kader van de ‘Zoek het ei-actie’ van RTV Oost. Later nog een film op deze site van videograaf Arno Koning. Hieronder al wel vast een uitgebreide fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Centrum ook weer in Schoolfeestsfeer16 mei 2020 Centrum ook weer in Schoolfeestsfeer Een maand lang hingen de banners van het Goorse Bigband Festival nog in het centrum ter herinnering aan het muzikale evenement dat door het uitbreken van het Corona-virus niet doorging. […]
  • Stilte waar muziek had moeten klinken…13 april 2020 Stilte waar muziek had moeten klinken… Het Goorse stadshart is nagenoeg leeg en oogt koud en kil op deze Tweede Paasdag. Een enkele winkelier heeft de deuren geopend maar veel klandizie is er niet. hoe anders had dat moeten […]
  • Goor loopt vol tijdens Bigband Festival2 april 2018 Goor loopt vol tijdens Bigband Festival De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel […]
  • Bigbandfestival in Amerikaanse sferen10 februari 2016 Bigbandfestival in Amerikaanse sferen Het BigBand Festival op Tweede Paasdag, 28 maart, zal worden gehouden in Amerikaanse sferen: Onder de titel “Blues and Swing” heeft het Festival een stap gezet waarbij er niet alleen […]
  • Bigband Festival zet flinke stappen6 april 2015 Bigband Festival zet flinke stappen Het Goorse Bigband Festival bewees vandaag een van de belangrijkste pijlers te zijn in de promotie van het Twentse Haagje. Geholpen door prima weersomstandigheden wisten duizenden […]