Stefan de Braaf ziet Abraham

Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een spandoek en het nodige vuurwerk van zijn jongens. Stefan wordt van harte gefeliciteerd namens zijn elftal, die hopen nog lang op Stefan te mogen rekenen.

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor Dinand Klein Horsman9 augustus 2015 Abraham voor Dinand Klein Horsman De vlag kan uit voor Dinand Klein Horsman, hij treedt vandaag toe tot de club van vijftig. Gisteravond kwamen de feestgangers massaal naar De Bruijnstraat met allerhande prullaria om de […]
  • Lex Bauhuis viert drie mijlpalen18 juni 2015 Lex Bauhuis viert drie mijlpalen Lex Bauhuis heeft deze week maar liefst drie mijlpalen te vieren. Hij ziet vandaag Abraham, zijn bedrijf Bauhuis bestaat deze week veertig jaar en hij zwaait daar een kwart eeuw de […]
  • Joran Krabbenbos ziet halve Abraham8 december 2012 Joran Krabbenbos ziet halve Abraham Vandaag viert Joran zijn 25e verjaardag. Het bereiken van deze mijlpaal was voor zijn vrienden reden om eens in het fotoarchief te duiken, zo kwamen zij er achter dat Joran niet altijd de […]
  • Groot feest bij Gelen….16 september 2015 Groot feest bij Gelen…. Groot feest bij de familie Gelen uit Goor. Maar liefst vier jarigen deze week; HenriĆ«tte, Fons, Bernadette en Theo. Het grootste feestvarken is Theo, die de bijzondere leeftijd van 50 jaar […]
  • Gert Meulman ziet vandaag Abraham17 oktober 2015 Gert Meulman ziet vandaag Abraham Gert Meulman vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Gisteren is zijn voortuin versierd, vandaag wordt er geproost op deze mijlpaal. Namens de familie, vrienden en buren wordt Gert ook via […]