Stefan de Braaf ziet Abraham

Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een spandoek en het nodige vuurwerk van zijn jongens. Stefan wordt van harte gefeliciteerd namens zijn elftal, die hopen nog lang op Stefan te mogen rekenen.

Gerelateerde berichten

  • Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink3 maart 2018 Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink Gerco Weeink, ook welbekend als Sjoerd, heeft afgelopen dinsdag de 50-jarige leeftijd bereikt. Een zoektocht voor Abraham, die door de kratten Gerco niet meer zag. De fervent carnavalist […]
  • Eric Nijenhuis ziet Abraham3 augustus 2017 Eric Nijenhuis ziet Abraham Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn […]
  • Benno Pluim tourt naar de 5017 mei 2017 Benno Pluim tourt naar de 50 Motormuis Benno Pluim is vandaag gefinisht, de overwegend in stijl uitgedoste biker viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Een levensgrote Abraham siert de tuin van de jarige, die door zijn […]
  • Halve abraham voor Sjors van den Ende25 januari 2018 Halve abraham voor Sjors van den Ende Wegens productieproblemen bij de drukker konden zijn vrienden hem gisteren niet verrassen met een mooi spandoek. Gelukkig voor hem zullen ze dit één dezer dagen goed maken. In de […]
  • Frank Boswinkel ziet ook Abraham20 februari 2018 Frank Boswinkel ziet ook Abraham Voor Frank Boswinkel via deze weg ook de hartelijke felicitaties ter ere van zijn 50ste verjaardag. De buschauffeur van de OAD, die door heel Europa reist, had toch nog even tijd om […]