Stefan de Braaf ziet Abraham

Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een spandoek en het nodige vuurwerk van zijn jongens. Stefan wordt van harte gefeliciteerd namens zijn elftal, die hopen nog lang op Stefan te mogen rekenen.

Gerelateerde berichten

  • Eric Nijenhuis ziet Abraham3 augustus 2017 Eric Nijenhuis ziet Abraham Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn […]
  • Benno Pluim tourt naar de 5017 mei 2017 Benno Pluim tourt naar de 50 Motormuis Benno Pluim is vandaag gefinisht, de overwegend in stijl uitgedoste biker viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Een levensgrote Abraham siert de tuin van de jarige, die door zijn […]
  • Halve Abraham voor Nick Wegereef12 november 2017 Halve Abraham voor Nick Wegereef Nick Wegereef. voor intimi "Wegie", viert zijn 25ste verjaardag. De ervaren vinoloog en douchekop-monteur werd verrast met de nodige spandoeken ter ere van deze mijlpaal. Nick wordt namens […]
  • Abraham voor Dinand Klein Horsman9 augustus 2015 Abraham voor Dinand Klein Horsman De vlag kan uit voor Dinand Klein Horsman, hij treedt vandaag toe tot de club van vijftig. Gisteravond kwamen de feestgangers massaal naar De Bruijnstraat met allerhande prullaria om de […]
  • Lex Bauhuis viert drie mijlpalen18 juni 2015 Lex Bauhuis viert drie mijlpalen Lex Bauhuis heeft deze week maar liefst drie mijlpalen te vieren. Hij ziet vandaag Abraham, zijn bedrijf Bauhuis bestaat deze week veertig jaar en hij zwaait daar een kwart eeuw de […]