Klaasen strandt in de finale van German Masters

Jelle Klaasen heeft bij de German Darts Masters niet voor een stunt kunnen zorgen. De darter uit Goor speelde een sterk toernooi en wist de finale te bereiken, maar in de eindstrijd was wereldkampioen Michael van Gerwen een maatje te groot (6-2). Een welkome opsteker voor Klaasen, die een moeizame campagne kende in de Premier League en vroegtijdig werd uitgeschakeld. The Cobra plaatste zich voor de eindstrijd door overwinningen op Kyle Anderson (6-4) in de kwartfinale en James Wade (6-3) in de halve finale.  In de finale kon Klaasen zijn landgenoot vanaf het begin niet bijbenen, want het stond al snel 3-0 voor Van Gerwen. Klaasen deed nog wel wat terug (4-2), maar door een sterke eindsprint kon Van Gerwen wederom een prijs aan zijn palmares toevoegen.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen onderuit in kolkend Ahoy16 maart 2017 Klaasen onderuit in kolkend Ahoy Jelle Klaasen heeft de zevende wedstrijd in de Premier League of Darts verloren en blijft daardoor de hekkensluiter in deze prestigieuze competitie met de beste darters ter wereld. James […]
  • Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel9 februari 2017 Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel Jelle Klaasen heeft ook de tweede Premier Leaguewedstrijd verloren. De Goorse topdarter ging met 7-3 onderuit tegen meervoudig wereldkampioen Gary Anderson. 'The Cobra' kwam nog wel met […]
  • Klaasen in mum van tijd langs Kist27 oktober 2017 Klaasen in mum van tijd langs Kist Jelle Klaasen uit Goor heeft zich ten koste van zijn streekgenoot Christian Kist geplaatst voor de tweede ronde van het EK Darts. In Hasselt was 'The Cobra' met 6-0 te sterk voor Kist […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Klaasen blijft laatste na gelijkspel in Premier League2 maart 2017 Klaasen blijft laatste na gelijkspel in Premier League Jelle Klaasen is er in het Engelse Exeter net niet in geslaagd de tweede zege van het seizoen in de Premier League Darts te boeken. De darter uit Goor kwam vanavond niet verder dan een […]