Klaasen strandt in de finale van German Masters

Jelle Klaasen heeft bij de German Darts Masters niet voor een stunt kunnen zorgen. De darter uit Goor speelde een sterk toernooi en wist de finale te bereiken, maar in de eindstrijd was wereldkampioen Michael van Gerwen een maatje te groot (6-2). Een welkome opsteker voor Klaasen, die een moeizame campagne kende in de Premier League en vroegtijdig werd uitgeschakeld. The Cobra plaatste zich voor de eindstrijd door overwinningen op Kyle Anderson (6-4) in de kwartfinale en James Wade (6-3) in de halve finale.  In de finale kon Klaasen zijn landgenoot vanaf het begin niet bijbenen, want het stond al snel 3-0 voor Van Gerwen. Klaasen deed nog wel wat terug (4-2), maar door een sterke eindsprint kon Van Gerwen wederom een prijs aan zijn palmares toevoegen.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen onderuit in kolkend Ahoy16 maart 2017 Klaasen onderuit in kolkend Ahoy Jelle Klaasen heeft de zevende wedstrijd in de Premier League of Darts verloren en blijft daardoor de hekkensluiter in deze prestigieuze competitie met de beste darters ter wereld. James […]
  • Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel9 februari 2017 Klaasen verliest ook 2e Premier League-duel Jelle Klaasen heeft ook de tweede Premier Leaguewedstrijd verloren. De Goorse topdarter ging met 7-3 onderuit tegen meervoudig wereldkampioen Gary Anderson. 'The Cobra' kwam nog wel met […]
  • Klaasen blijft laatste na gelijkspel in Premier League2 maart 2017 Klaasen blijft laatste na gelijkspel in Premier League Jelle Klaasen is er in het Engelse Exeter net niet in geslaagd de tweede zege van het seizoen in de Premier League Darts te boeken. De darter uit Goor kwam vanavond niet verder dan een […]
  • Klaasen strandt in halve finale Open UK4 februari 2017 Klaasen strandt in halve finale Open UK Jelle Klaasen heeft zaterdag in de zogenoemde Coral Open UK Qualifiër de halve finale bereikt. De Goorse darter verloor in die have eindstrijd met 6-3 van Gary Anderson. Daarvoor klopte […]
  • Klaasen in kwartfinale EK tegen van Gerwen30 oktober 2016 Klaasen in kwartfinale EK tegen van Gerwen Een prachtig affiche op het Europees kampioenschap Darts in het Belgische Hasselt. Daar treft de Goorse topdarter Jelle Klaasen in de kwartfinale de nummer één van de wereld- en regerend […]