Gelukkig hebben we de beelden nog…

Het is de ‘The Day After’ het Goorse Bigband Festival waarop de organisatie met een goed gevoel op terug kan kijken. Zeker gezien het grote aantal bezoekers, ook van buiten Goor, dat het Twentse Haagje wist te vinden. Videograaf Arno Koning (foto) schoot tijdens het 9e Bigband Festival diverse beelden en maakte daar voor deze site een fraaie montage van. Het filmpje is op onze Youtube-site via deze LINK te bekijken. 

Gerelateerde berichten

  • Het Bigband Festival is in volle gang (met video)17 april 2017 Het Bigband Festival is in volle gang (met video) Het is al erg druk in het Goorse centrum waar de negende editie van het Bigband Festival inmiddels in volle gang is. Het weer was vanochtend prima en dat heeft veel mensen over de streep […]
  • Veldman Brothers op hoofdpodium Bigband Festival17 februari 2018 Veldman Brothers op hoofdpodium Bigband Festival De Veldman Brothers is één van de grote trekkers van het Goorse Bigband Festival dit jaar. Deze 4-mans-band wordt gezien als één van de beste bluesacts in Nederland en is te bewonderen op […]
  • Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden16 april 2017 Bigband Festival belooft muzikaal feest te worden De weergoden lijken Goor voor komende maandag wederom niet zo goed gezind maar onder het motto 'als het maar droog blijft' belooft het 9e Bigband Festival in het Goorse centrum één groot […]
  • Ernst Daniel Smid grote publiekstrekker tijdens Bigband Festival13 april 2017 Ernst Daniel Smid grote publiekstrekker tijdens Bigband Festival Ernst Daniel Smid is komende maandag dé publiekstrekker tijdens het Bigband Festival in het Goorse centrum. De bekende zanger- en presentator van onder meer het tv-programma 'Una Voce […]
  • Escaperoom in Goor tijdens Bigband Festival13 maart 2017 Escaperoom in Goor tijdens Bigband Festival Er komt een heuse Escape Room tijdens het komende Bigband Festival in Goor op Tweede Paasdag. Daarin worden mensen opgesloten die een code moeten kraken om er weer uit te komen. Naast de […]