Ook Abraham voor Eric Laarhuis

Auto Service Klumpers gaat vandaag schuil achter een levensgrote Abraham die zijn collega`s hebben geplaatst ter ere van zijn 50ste verjaardag. Team Klumpers wenst Eric een fijne verjaardag en nog vele “werkzame” jaren.

 

Gerelateerde berichten

  • Vincent Jager ziet halve Abraham7 februari 2013 Vincent Jager ziet halve Abraham Vincent Jager viert vandaag zijn 25e verjaardag. De kameraden en de jongens van het Combain Team, die een waar spektakel in zijn tuin hebben aangericht, willen hem via deze weg van harte feliciteren.
  • hans middelesch17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]
  • Stefan de Braaf ziet Abraham18 april 2017 Stefan de Braaf ziet Abraham Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een […]
  • Abraham voor Rickard Bromander13 maart 2017 Abraham voor Rickard Bromander Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er […]
  • Theo Gelen kwart eeuw “aan de rol”3 december 2015 Theo Gelen kwart eeuw “aan de rol” Veel rollen vinyl en tapijt gingen er door Theo Gelen`s handen, vele kilometers legde hij vakkundig in de 25 jaar die hij als stoffeerder werkzaam is. Vandaag wordt deze mijlpaal gevierd. […]