Ook Abraham voor Eric Laarhuis

Auto Service Klumpers gaat vandaag schuil achter een levensgrote Abraham die zijn collega`s hebben geplaatst ter ere van zijn 50ste verjaardag. Team Klumpers wenst Eric een fijne verjaardag en nog vele “werkzame” jaren.

 

Gerelateerde berichten

  • Eric Nijenhuis ziet Abraham3 augustus 2017 Eric Nijenhuis ziet Abraham Eric Nijenhuis is al jaren woonachtig in Bornerbroek, maar zijn hart ligt nog steeds in Goor. Aldus zijn vroegere maten van Hector 6, die hem verrasten met een spandoek ter ere van zijn […]
  • Vincent Jager ziet halve Abraham7 februari 2013 Vincent Jager ziet halve Abraham Vincent Jager viert vandaag zijn 25e verjaardag. De kameraden en de jongens van het Combain Team, die een waar spektakel in zijn tuin hebben aangericht, willen hem via deze weg van harte feliciteren.
  • hans middelesch17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]
  • Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink3 maart 2018 Abraham en enige emballage voor Gerco Weeink Gerco Weeink, ook welbekend als Sjoerd, heeft afgelopen dinsdag de 50-jarige leeftijd bereikt. Een zoektocht voor Abraham, die door de kratten Gerco niet meer zag. De fervent carnavalist […]
  • Frank Boswinkel ziet ook Abraham20 februari 2018 Frank Boswinkel ziet ook Abraham Voor Frank Boswinkel via deze weg ook de hartelijke felicitaties ter ere van zijn 50ste verjaardag.┬áDe buschauffeur van de OAD, die door heel Europa reist, had toch nog even tijd om […]