Ook Abraham voor Eric Laarhuis

Auto Service Klumpers gaat vandaag schuil achter een levensgrote Abraham die zijn collega`s hebben geplaatst ter ere van zijn 50ste verjaardag. Team Klumpers wenst Eric een fijne verjaardag en nog vele “werkzame” jaren.

 

Gerelateerde berichten

  • Vincent Jager ziet halve Abraham7 februari 2013 Vincent Jager ziet halve Abraham Vincent Jager viert vandaag zijn 25e verjaardag. De kameraden en de jongens van het Combain Team, die een waar spektakel in zijn tuin hebben aangericht, willen hem via deze weg van harte feliciteren.
  • hans middelesch17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]
  • Stefan de Braaf ziet Abraham18 april 2017 Stefan de Braaf ziet Abraham Zelf wil hij er niets van weten, maar er is geen ontkomen aan, vandaag klopt Abraham ook bij Stefan op de deur. De leider en steun en toeverlaat van het tweede van GFC kon rekenen op een […]
  • Benno Pluim tourt naar de 5017 mei 2017 Benno Pluim tourt naar de 50 Motormuis Benno Pluim is vandaag gefinisht, de overwegend in stijl uitgedoste biker viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Een levensgrote Abraham siert de tuin van de jarige, die door zijn […]
  • Abraham voor Rickard Bromander13 maart 2017 Abraham voor Rickard Bromander Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er […]