Avond4daagse start dit jaar bij Goorse sportclubs

De Goorse Avond4daagse start dit jaar bij sportpark ’t Doesgoor. Dat is op dinsdag 9 mei. Een dag later zal de start zijn bij de hockeyvelden van GMHC aan de Rubenstraat. Donderdag 11 mei is de start vanaf de parkeerplaats van GFC op sportpark Heeckeren. De vrijdagstart blijft wel traditioneel bij De Reggehof waarna de intocht in het Goorse centrum is op vrijdagavond 12 mei.  Deelnemers kunnen 5 kilometer of 10 kilometer per avond lopen. De start van de 5 km is vanaf 18.30 uur. De 10 km een kwartier eerder met uizondering van de vrijdag. Dan start de 10 km om 18.00 uur. De kosten zijn € 4,- voor 4 dagen. Op de Facebookpagina van de Avond4Daagse meer informatie over de komende editie van het jaarlijkse Goorse wandelevenement.

Gerelateerde berichten

  • Avond4daagse van start bij De Wiekslag31 mei 2016 Avond4daagse van start bij De Wiekslag De Goorse Avond4daagse gaat vanavond van start bij basisschool De Wiekslag. Daar waar gisteren op diverse plekken in het land niet gestart kon worden vanwege de slechte […]
  • Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse9 mei 2017 Bijna 700 deelnemers Goorse Avond4daagse Het was een drukte van belang op de parkeerplaats van sportpark 't Doesgoor vanavond waar de Goorse Avond4daagse vanavond onder ideale weersomstandigheden van start ging met de eerste […]
  • Verkeersregelaars voor Avond-Vierdaagse gezocht24 februari 2017 Verkeersregelaars voor Avond-Vierdaagse gezocht De organisatie van de Goorse Avond-Vierdaagse is op zoek naar verkeersregelaars die het wandelevenement in goede banen kunnen leiden. De Vierdaagse is dit jaar op dinsdag 9, woensdag 10, […]
  • Meer dan 700 deelnemers Avond-vierdaagse31 mei 2016 Meer dan 700 deelnemers Avond-vierdaagse Meer dan 700 deelnemers zijn vandaag van start gegaan voor de Goorse Avond-vierdaagse. De wandelaars werden vanaf het schoolplein van de Wiekslagschool richting het Doesgoor gestuurd om […]
  • Wandelintocht en gymnasten in de spotlights3 juni 2016 Wandelintocht en gymnasten in de spotlights De reeks evenementen voor dit weekeinde kan worden afgetrapt met de feestelijke intocht van de deelnemers aan de Avond4daagse vanavond (foto). De eerste wandelaars worden rond kwart over […]