OAD nog drie jaar vervoerder Ajax

De Goorse busonderneming OAD blijft tot eind juni 2020 de vervoerder van Ajax. Het bedrijf van Gorenaar Frans Schuitemaker is al jaren de bussponsor van de Amsterdamse topclub en zal dus ook in de komende seizoenen het vervoer verzorgen van de elftallen en de supporters naar uitwedstrijden in Nederland. Namens de Ajax-directie waren oud-topkeeper Edwin van der Sar en Menno Geelen gisteren in Goor om het contract te ondertekenen.

Menno Geelen, Frans Schuitemaker en Edwin van der Sar voor de spelersbus van Ajax

Frans Schuitemaker is enorm blij met verlenging van het contract. “Wij zijn zeer verheugd dat Oad de vaste bus-partner blijft van Ajax. De samenwerking loopt als een geoliede machine. We kennen de procedures en verwachtingen van de staf, spelers en supporters goed en zijn bijzonder blij en trots om dit te mogen blijven verzorgen.” Ook vandaag rijden er weer diverse OAD-bussen voor de Amsterdamse club. Ajax speelt vandaag in Gelsenk├»rchen de returnwedstrijd in de kwartfinale van Europa League en verdedigt daarin een 2-0 voorsprong uit de eerste wedstrijd.

Gerelateerde berichten

  • KLM-topman nieuwe directeur OAD4 juni 2015 KLM-topman nieuwe directeur OAD De Goorse reisoperator OAD heeft in Bastiaan Hoogendoorn de nieuwe algemeen directeur gevonden. Hoogendoorn komt van luchtvaartmaatschappij KLM waar hij marketingdirecteur was. De directie […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD7 januari 2015 Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD OAD heeft het ANVR-lidmaatschap verkregen. Dat is een belangrijke stap voor de Goorse reisaanbieder die daarmee weer een prominente plek in de reisbranche kan innemen. Gorenaar […]
  • Frans Schuitemaker op TV Oost19 oktober 2014 Frans Schuitemaker op TV Oost De Goorse ondernemer Frans Schuitemaker is vandaag te zien in het programma 'Stand van Zaken' op TV Oost. Hij wordt in dat zakelijk magazine aan de tand gevoeld door Jan Medendorp. […]
  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]