Diftar-regels gelden nu ook bij Bruins en Kwast

Het vernieuwde milieupark van Bruins en Kwast op industrieterrein Zenkeldamshoek wordt vandaag geopend door wethouder Harry Scholten. Dit is ook de dag dat de nieuwe regels met betrekking tot het Diftarsysteem daar vanaf nu van kracht zijn. Dat houdt in dat alleen nog de nieuwe milieupas geldig is en dat er 1 euro 50 per 10 kilo restafval betaald moet worden. Daarvoor worden nieuwe weegbruggen in gebruik genomen. Tuinafval, oud papier, klein chemisch Afval, wit- en bruingoed, metalen ,asbest én autobanden van personenwagens, kunnen door inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente gratis worden ingeleverd. Het milieupark is elke woensdagmiddag (12.30 uur – 16.30 uur), vrijdag (09.00 uur – 16.30 uur) en zaterdag (09.00 uur – 16.00 uur) geopend. Meer informatie over de lokale afvalverwerking is via deze LINK te lezen.

Gerelateerde berichten

  • College wil éénrichtingsverkeer Molenstraat definitief handhaven1 juni 2017 College wil éénrichtingsverkeer Molenstraat definitief handhaven Het college van B&W van de gemeente Hof van Twente wil het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat definitief handhaven. Dit ondanks vele protesten van bewoners van omliggende straten en […]
  • €25.000 voor lokale initiatieven29 december 2016 €25.000 voor lokale initiatieven Verenigingen, buurten of andere organisaties en stichtingen die lokale initiatieven ontplooien kunnen in het volgende kalenderjaar in aanmerking komen voor een gemeentelijke subsidie. Het […]
  • Raadsleden in actie tijdens NLdoet14 maart 2013 Raadsleden in actie tijdens NLdoet Een aantal gemeenteraadsleden zullen de komende twee dagen de handen uit de mouwen steken tijdens NLdoet. Vrijdag laten onder meer Ellen te Riele (VVD), Roel Bergman (PvdA), Harrie […]
  • paasvuur14 maart 2014 Paasvuur in voortbestaan bedreigd De organisatie van het Hofboakespektakel vreest voor de toekomst. De stichting Loer, die het Goorse Paasvuur sinds jaar en dag verzorgt, krijgt steeds meer te maken met strengere […]
  • Sanering daken en bodem combineren7 juni 2016 Sanering daken en bodem combineren De gemeente en provincie willen de bodemsanering in het Gijmink combineren met het verwijderen van asbestdaken. Wethouder Harry Scholten wijst erop dat mensen anders over een paar […]