Henk Dissel bij café Johny’s

De bekende zanger Henk Dissel komt morgen in Goor. De vertolker van veel eigen Nederlandstalige nummers is morgen te gast bij café Johny’s. Voor dit optreden zijn nog enkele kaarten te koop die vanavond nog kunnen worden gekocht bij het café in de Grotestraat. Daarnaast is er rond de komst van de zanger ook een Facebookactie waarbij consumptiemunten te winnen zijn. Henk Dissel werd bekend door deelname aan het programma TROS Sterren.nl Academy in 2008. Daarna bracht hij vele singles uit die allemaal in de vaderlandse Top 100 terecht kwamen. Twee weken geleden vierde hij zijn 10-jarig artiestenjubileum nog in een volle AFAS-live in Amsterdam.

Gerelateerde berichten

  • Johny’s genomineerd voor titel beste Partylocatie19 oktober 2017 Johny’s genomineerd voor titel beste Partylocatie Café Johny's in het centrum van Goor is genomineerd voor de titel 'Beste Partylocatie van Noord Nederland'. Op de kroeg, van John Westerik, die vooral populair is onder de Goorse jeugd, […]
  • Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum…21 april 2017 Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum… De Goorse activiteitenkalender biedt voor het komende weekeinde genoeg op diverse gebieden. Zo is er vanavond het Comedyfoyer in De Reggehof met de toppers uit het prestigieuze […]
  • Piraten Top 100 op Hofstreek FM26 december 2016 Piraten Top 100 op Hofstreek FM Hofstreek FM gaat voor het eerst in haar bestaan een dag piratenmuziek uitzenden. De lokale omroep heeft een Top 100 samengesteld van nummers die normaliter via de geheime zenders de ether […]
  • Eerste verjaardag Johnys met Yes-R16 maart 2016 Eerste verjaardag Johnys met Yes-R Feest bij Café Johnys. De uitgaansgelegenheid in het centrum van Goor viert dit weekend alweer haar eerste verjaardag. Uitbater John Westerik viert de eerste verjaring met zijn klanten, […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]