Henk Dissel bij café Johny’s

De bekende zanger Henk Dissel komt morgen in Goor. De vertolker van veel eigen Nederlandstalige nummers is morgen te gast bij café Johny’s. Voor dit optreden zijn nog enkele kaarten te koop die vanavond nog kunnen worden gekocht bij het café in de Grotestraat. Daarnaast is er rond de komst van de zanger ook een Facebookactie waarbij consumptiemunten te winnen zijn. Henk Dissel werd bekend door deelname aan het programma TROS Sterren.nl Academy in 2008. Daarna bracht hij vele singles uit die allemaal in de vaderlandse Top 100 terecht kwamen. Twee weken geleden vierde hij zijn 10-jarig artiestenjubileum nog in een volle AFAS-live in Amsterdam.

Gerelateerde berichten

  • Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum…21 april 2017 Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum… De Goorse activiteitenkalender biedt voor het komende weekeinde genoeg op diverse gebieden. Zo is er vanavond het Comedyfoyer in De Reggehof met de toppers uit het prestigieuze […]
  • Piraten Top 100 op Hofstreek FM26 december 2016 Piraten Top 100 op Hofstreek FM Hofstreek FM gaat voor het eerst in haar bestaan een dag piratenmuziek uitzenden. De lokale omroep heeft een Top 100 samengesteld van nummers die normaliter via de geheime zenders de ether […]
  • Eerste verjaardag Johnys met Yes-R16 maart 2016 Eerste verjaardag Johnys met Yes-R Feest bij Café Johnys. De uitgaansgelegenheid in het centrum van Goor viert dit weekend alweer haar eerste verjaardag. Uitbater John Westerik viert de eerste verjaring met zijn klanten, […]
  • Mr. Boogie Woogie en intocht Sinterklaas13 november 2015 Mr. Boogie Woogie en intocht Sinterklaas De sfeervolle weken treden aan en dus is het dringen op de theateragenda. In De Reggehof kunnen de muziekadepten hun hart morgen ophalen bij Mr. Boogie Woogie. Pianist en zanger Eric-Jan […]
  • Stephan Trentelman op tv bij Omroep Max12 maart 2016 Stephan Trentelman op tv bij Omroep Max De Gorenaren die s'ochtends de televisie aan hebben is het waarschijnlijk niet ontgaan. Stephan Trentelman was gisteren de kandidaat in het programma Geheugentrainer van Omroep Max op NPO […]