Ademloos luisteren naar Jan Terlouw

Het was een enerverende avond in De Klokkenkamp gisteravond. Daar hield Jan Terlouw voor een kleine 100 zogenoemde Goorse ‘Vrouwen van Nu’ een lezing over zijn leven als wetenschapper, politicus en schrijver. Jan Terlouw ging onlangs nog ‘viral’ na zijn betoog over het touwtje uit de voordeur tijdens het TV-programma De Wereld Draait Door. De oud-politicus was onder meer vice premier en minister van economische zaken in het begin van de jaren ’80. Het was voor de Vrouwen van Nu, die het betoog van Terlouw ademloos beluisterden, de laatste avond van dit seizoen.

 

Gerelateerde berichten

  • Jan Terlouw in De Klokkenkamp6 april 2017 Jan Terlouw in De Klokkenkamp Hoog bezoek bij de Vrouwen van Nu in De Klokkenkamp op woensdag 19 april. Tijdens de laatste afdelingsavond komt voormalig vice-premier van Nederland, Jan Terlouw, naar Goor. De nu […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]
  • Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu14 december 2015 Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu houdt woensdagavond haar jaarlijkse Kerstbijeenkomst. De avond wordt verzorgd door Jessica Wassenaar. De aftrap is met het zingen van Nederlandse kerstliederen, waarna […]
  • Deel en like-actie voor The Kik5 maart 2019 Deel en like-actie voor The Kik De bekende band The Kik komt vrijdag naar Goor voor een optreden in De Reggehof en Goorsnieuws.nl mag twee kaarten weggeven. Daarvoor is er een deel- en like actie op Facebook. Wie het […]
  • Phenix wil in beeld tijdens Songfestival12 december 2019 Phenix wil in beeld tijdens Songfestival Phenix'72 hoopt in beeld te komen tijdens het komende Eurovisie Songfestival in Rotterdam. De Goorse korfbalvereniging heeft zich aangemeld voor de zogenoemde Postcards-contest van de […]