Ademloos luisteren naar Jan Terlouw

Het was een enerverende avond in De Klokkenkamp gisteravond. Daar hield Jan Terlouw voor een kleine 100 zogenoemde Goorse ‘Vrouwen van Nu’ een lezing over zijn leven als wetenschapper, politicus en schrijver. Jan Terlouw ging onlangs nog ‘viral’ na zijn betoog over het touwtje uit de voordeur tijdens het TV-programma De Wereld Draait Door. De oud-politicus was onder meer vice premier en minister van economische zaken in het begin van de jaren ’80. Het was voor de Vrouwen van Nu, die het betoog van Terlouw ademloos beluisterden, de laatste avond van dit seizoen.

 

Gerelateerde berichten

  • Jan Terlouw in De Klokkenkamp6 april 2017 Jan Terlouw in De Klokkenkamp Hoog bezoek bij de Vrouwen van Nu in De Klokkenkamp op woensdag 19 april. Tijdens de laatste afdelingsavond komt voormalig vice-premier van Nederland, Jan Terlouw, naar Goor. De nu […]
  • Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu14 december 2015 Kerstbijeenkomst Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu houdt woensdagavond haar jaarlijkse Kerstbijeenkomst. De avond wordt verzorgd door Jessica Wassenaar. De aftrap is met het zingen van Nederlandse kerstliederen, waarna […]
  • Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu13 maart 2017 Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. […]
  • Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed12 oktober 2017 Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed De Vrouwen van Nu hebben weer een afdelingsavond belegd. Komende woensdag komt Wietse van Houten verhalen over de historie en nostalgie van het ondergoed. Als oud directeur van een groot […]
  • Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu24 januari 2017 Vijf jubilarissen gehuldigd bij Vrouwen van Nu Vijf leden werden in het zonnetje gezet tijdens de jaarvergaderging van de Vrouwen van Nu in de afgelopen week. GrĂ© Druif werd gelauwerd omdat ze al 53 jaar lid. Dina Brinkmans, Annie […]