Vragen over sluitingstijden Jumbo

Er is commotie ontstaan over de sluitingstijden van supermarkten in Goor. De PvdA-fractie stelde vragen over de plaatselijke Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan die zich daar niet aan zou houden. Ook andere supermarkthouders klaagden daarover bij de gemeente Hof van Twente. Zo zou de Jumbo op Goede Vrijdag langer open zijn geweest dan 19.00 uur zoals is toegestaan.

Onder meer de Goorse journalist Rob Vorkink roerde zich daarover op Facebook. Hij heeft die berichtgeving inmiddels verwijderd vanwege “de hoeveelheid grove en persoonlijke reacties van reageerders onderling”. Ook tijdens Dodenherdenking op 4 mei moeten de supermarkten volgens de regels om 19.00 uur gesloten zijn. Normaliter is de Jumbo zes dagen per week tot 21.00 uur geopend en op zondagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. De andere supermarkten in Goor zijn, met uitzondering van de vrijdagavond (koopavond) een uur eerder gesloten.

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over openingstijden supermarkten2 mei 2017 Goor verdeeld over openingstijden supermarkten Weinig eensgezindheid als het gaat om de openingstijden van de supermarkten in Goor. Uit een poll op deze site blijkt dat 40% van de stemmers vindt dat supermartkhouders zelf moeten weten […]
  • Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop24 april 2017 Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop Gaat de in juni te openen Reggeloop het toerisme in Goor bevorderen ? Dat was de vraag in een poll op deze site en de circa 500 respondenten zijn daarover verdeeld. Van de stemmers denkt […]
  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]