Comedyfoyer, stratenvolleybal en feest bij het Klompenmuseum…

De Goorse activiteitenkalender biedt voor het komende weekeinde genoeg op diverse gebieden. Zo is er vanavond het Comedyfoyer in De Reggehof met de toppers uit het prestigieuze Cameretten-Festival. Bij café Johny’s treedt de bekende Nederlandstalige zanger Henk Dissel vanavond op. Morgenmiddag is in sporthal De Mossendam het Goorse straten- en buurtenvolleybaltoernooi terwijl ’s avonds bij De Ster de voetjes van de vloer kunnen bij de muziek van de Sixties-formatie Beatline (foto). Komende zondag wordt met een Open Dag het 25-jarig jubileum van het Goorse Klompenmuseum gevierd én is er de Goorse voetbalderby tussen Hector en GFC op het Doesgoor. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Sem krijgt zijn Free-style Libre24 april 2017 Sem krijgt zijn Free-style Libre De collecte voor de 10-jarige Sem Minkjan heeft gisteren tijdens de Goorse stadsderby tussen Hector en GFC 3.000 euro opgebracht. Het suikerpatientje kan daarmee tenminste twee jaar […]
  • De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline7 oktober 2016 De nieuwe koning, Goors Mannenkoor en Beatline Genoeg te doen dit weekeinde in het Goorse. Allereerst is er vanavond het toneelstuk 'Tot het komt' van theatergroep De nieuwe koning op het grote podium van De Reggehof. Morgenmiddag is […]
  • Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten8 januari 2016 Comedyfoyer, ondernemersfeest en Reggestad Muzikanten De Goorse evenementenkalender in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar vermeld de nodige nieuwjaarsbijeenkomsten. Zo is het zondagmiddag druk bij De Bebsel waar de leden van Goor […]
  • Henk Dissel bij café Johny’s20 april 2017 Henk Dissel bij café Johny’s De bekende zanger Henk Dissel komt morgen in Goor. De vertolker van veel eigen Nederlandstalige nummers is morgen te gast bij café Johny's. Voor dit optreden zijn nog enkele kaarten te […]
  • Hofdance met gevarieerd programma6 februari 2015 Hofdance met gevarieerd programma Op de evenementenagenda prijkt voor dit weekeinde de 13e editie van Hofdance. Morgenavond zullen individuen en dansgroepen zich presenteren op het grote podium in de theaterzaal van De […]