Geef ze brood en spelen…

Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer met een ontbijt in de klas en het zingen van het lied Okido als warming up voor de sport en spel-dag op sportpark ’t Doesgoor. Daar kwamen zo’n 450 kinderen, waarvan velen in het oranje, samen voor allerhande ‘Konings-spelen’. Na een leuke en soms ook vermoeiende ochtend keerden de kinderen terug naar school om daar voor twee weken afscheid te nemen van de klasgenoten en de leerkrachten want het is vakantie. Hieronder een fotoreportage van de sportdag op ’t Doesgoor vanochtend.

Okido op het plein van de Prins Constantijnschool

 

 

Gerelateerde berichten

  • Stralend weer bij Koningsspelen20 april 2018 Stralend weer bij Koningsspelen De omstandigheden waren uitstekend en dus was de stemming opperbest. Vandaag waren ook in Goor, in aanloop naar Koningsdag volgende week, de Koningsspelen voor alle basisschoolleerlingen. […]
  • Hupsakee en de Goorse Koningsspelen22 april 2016 Hupsakee en de Goorse Koningsspelen Een feestelijk opmars naar de voorjaarsvakantie voor de Goorse basisschooljeugd. Na een lekker ontbijt in de eigen klas waren er de Koningsspelen die overal begon met het zingen en dansen […]
  • Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor19 februari 2018 Grootse Obstacle Run voor schooljeugd op ’t Doesgoor Een heuse Obstacle Run op sportpark 't Doesgoor met onder meer hindernissen van de Koninklijke Landmacht wordt op woensdag 28 maart georganiseerd voor alle kinderen van de Goorse […]
  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]
  • Beweegpark Doesgoor genomineerd voor bijdrage Menzisfonds11 juni 2019 Beweegpark Doesgoor genomineerd voor bijdrage Menzisfonds Het plan voor een multi-functioneel 'Beweegpark' bij wijkvoorziening 't Doesgoor maakt kans op realisatie door een bijdrage uit het zogenoemde Menzisfonds. De verzekeraar heeft het plan, […]