Andre Blumink ziet Abraham

Andre Blumink voegt zich vandaag ook bij de club van 50. Het feest wordt binnenkort gevierd. Dat zou best weleens een dubbel feest kunnen worden als “zijn club” Feyenoord de landstitel binnenhaalt. Andre wordt namens de familie van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en een goede wedstrijd gewenst.

 

Gerelateerde berichten

  • Geen vervolging Brandriet en Van Leeuwen26 maart 2010 Geen vervolging Brandriet en Van Leeuwen Projectontwikkelaars Guus Brandriet uit Goor en zijn kompaan André van Leeuwen worden niet vervolgd voor belastingfraude. De FIOD heeft dit in een brief aan de zakenlieden laten weten en […]
  • hartelijk gefeliciteerd1 oktober 2009 hartelijk gefeliciteerd hey Schapie, hartelijk gefeliciteerd Rudie, Alice en Roy
  • Waterpolomannen De Hof weer aan kop1 maart 2015 Waterpolomannen De Hof weer aan kop De waterpolomannen van ZPC De Hof hebben de koppositie weer heroverd. De ploeg won na twee weken rust eenvoudig van EZPC 1. Halverwege had De Hof al een veilige marge gerealiseerd, 7-3. In […]
  • Wereldwinkel gaat verbouwen3 februari 2016 Wereldwinkel gaat verbouwen De Wereldwinkel in Goor gaat verbouwen. De winkel, die producten verkoopt met een charitatieve inslag, zal in week 9 haar deuren sluiten. Tot die tijd biedt de Wereldwinkel de producten, […]
  • Goor geeft ruim 5.000 euro voor Kankerbestrijding21 september 2010 Goor geeft ruim 5.000 euro voor Kankerbestrijding De collecte van KWF Kankerbestrijding heeft in Goor ruim 5.000 euro opgeleverd. Van 5 tot en met 11 september werd bij de huishoudens in Goor € 4.778,22 opgehaald. Daarnaast stonden er […]