Regionale topcabaretiers samen in De Reggehof

Het belooft een bijzonder weekend te worden in de Reggehof op 12, 13 en 14 mei. Dan is de top van het regionale cabaretgilde samen voor drie gevarieerde shows waarvan de opbrengst in zijn geheel naar de nieuwe trekkenwand gaat. Deze hijsinstallatie moet in de zomer worden vervangen en voldoen aan de huidige regelgeving, omdat anders het voortbestaan van het Goorse theater in het geding komt. Helligen Hendrik, André Manuel, Thijs Kemperink, Jan Riesewijk, Arijan van Bavel, Nathalie Baartman, Ernest Beuving en het Achterhoekse duo Joost en Martijn hebben belangeloos hun medewerking toegezegd en zullen allemaal optreden in het kader van de crowd fund-actie. Informatie over de voorstellingen op vrijdag 12- en zaterdag 13 mei onder de naam ‘De Twentse Trekshow’ is HIER te vinden. Op de afsluitende zondagavond is er De Grote Trekshow. Daarover is via deze LINK meer te vinden.

Helligen Hendrik

Gerelateerde berichten

  • Trekkenwandactie Reggehof van start11 april 2017 Trekkenwandactie Reggehof van start De grootscheepse actie om theater De Reggehof aan een zogenoemde trekkenwand te helpen is van start gegaan. Er is een speciale website geïntroduceerd en er komen drie gevarieerde […]
  • Trekkenwandactie levert meer dan 20 mille op.15 mei 2017 Trekkenwandactie levert meer dan 20 mille op. Het definitieve eindbedrag is nog niet bekend maar er is in ieder geval meer dan 20.000 euro opgehaald in de afgelopen periode voor een nieuwe trekkenwand in het Goorse theater De […]
  • Een weekeinde in het teken van de trekkenwand…12 mei 2017 Een weekeinde in het teken van de trekkenwand… De Goorse Reggehof staat dit hele weekeinde al in het teken van de grote Trekkenwand-actie waarbij geld wordt ingezameld voor de nieuwe hijsinstallatie van het Goorse theater. Vanavond en […]
  • Quarantaine Theater Show in Goor zonder publiek op TV Oost18 maart 2020 Quarantaine Theater Show in Goor zonder publiek op TV Oost In de Goorse Reggehof is tóch een voorstelling dit weekeinde. Zaterdag is daar de Quarantaine Theater Show die zonder publiek wordt opgevoerd en op TV Oost is te zien. In de show tal van […]
  • Proef Theater schot in de roos met O3GNE11 september 2016 Proef Theater schot in de roos met O3GNE Het evenement Proef Theater, de aftrap van het nieuwe theaterseizoen in De Reggehof, trok veel belangstellenden naar het Goorse theater. Onder de bezoekers ook veel jonge fans uit de hele […]