Goor verdeeld over toeristische waarde Reggeloop

Gaat de in juni te openen Reggeloop het toerisme in Goor bevorderen ? Dat was de vraag in een poll op deze site en de circa 500 respondenten zijn daarover verdeeld. Van de stemmers denkt 52% dat de route die langs de Regge loopt met een geschiedenisles over het Twentse Haagje op diverse borden, geen invloed zal hebben op het aantal toeristen dat Goor zal gaan bezoeken. De overige 48% denkt juist dat dat wel van invloed zal zijn. De volgende poll gaat over de openingstijden van de Goorse supermarkten. Dit naar aanleiding van de klachten over de uitbaters van de Jumbo die zich daar niet aan zouden houden. Moeten supermarkthouders zelf weten wanneer- en hoelang ze open zijn of is het goed dat er op bepaalde momenten paal en perk wordt gesteld aan de openingstijden ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug4 april 2017 Overgrote meerderheid wil tweerichtingsverkeer in Molenstraat terug De Molenstraat moet zo snel mogelijk weer een tweerichtingsweg worden voor personenauto's. Dat is de mening van het overgrote deel van de deelnemers aan een poll op onze site. Maar liefst […]
  • Goor verdeeld over openingstijden supermarkten2 mei 2017 Goor verdeeld over openingstijden supermarkten Weinig eensgezindheid als het gaat om de openingstijden van de supermarkten in Goor. Uit een poll op deze site blijkt dat 40% van de stemmers vindt dat supermartkhouders zelf moeten weten […]
  • Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend3 april 2017 Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend De zogenoemde Reggeloop Goor, een wandelroute langs de Stadsregge, wordt op vrijdag 16 juni aanstaande officieel geopend. Dat gebeurt door burgemeester Nauta en een afgevaardigde van de […]
  • Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge12 oktober 2016 Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge Het moet de inleiding vormen tot een pallet aan activiteiten ter voorbereiding op de blootlegging van de Stads-Regge in de komende jaren. De introductie van twee nieuwe Goorse bieren die […]
  • Vragen over sluitingstijden Jumbo20 april 2017 Vragen over sluitingstijden Jumbo Er is commotie ontstaan over de sluitingstijden van supermarkten in Goor. De PvdA-fractie stelde vragen over de plaatselijke Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan die zich daar niet aan zou […]