Finales Hoftoernooi voor meisjes op ’t Doesgoor

De velden van sv Hector zijn het decor voor één van de vier voorrondes én de finales van een nieuw voetbaltoernooi voor meisjes uit de Hof van Twente. Dat wordt georganiseerd door de buurtsportcoaches van Hofactief. Naast sportpark ’t Doesgoor worden er op 10 mei ook voorrondes afgewerkt bij Rood Zwart in Delden, WVV in Hengevelde en bij Sportclub Markelo. De finales bij Hector zijn een week later. Er is een toernooi voor meisjes uit de groepen 5 en 6 en voetbalsters die op de basisschool in de groepen 7 of 8 zitten. De winnende teams van dit toernooi winnen tickets voor de kwartfinale of de finale van het EK vrouwenvoetbal in Enschede. Aanmelden kan, voor 1 mei, per mail en de kosten bedragen €10,- per team.

Gerelateerde berichten

  • Hector heeft nu meer dan 100 vrouwelijke leden12 december 2016 Hector heeft nu meer dan 100 vrouwelijke leden Hector is sterk groeiende en dat komt niet in de laatste plaats door de komst van de wijkvoorziening en het vernieuwde complex. Met name het vrouwenvoetbal zit bij de groen witten sterk in […]
  • FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC3 juni 2017 FC Twente Vrouwen bij vriendinnendag GFC De connectie van Goor met de regionale voetbaltrots FC Twente is dit jaar wel heel zichtbaar. Na de aankondiging dat de eredivisieclub het voorseizoen opent met een wedstrijd tegen GFC en […]
  • Hector gastheer voor talentvolle meiden29 juli 2020 Hector gastheer voor talentvolle meiden SV Hector is in deze vakantieweken de gastheer van de talenten van de meest talentvolle voetbalsters uit de regio. De zogenoemde MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) verzorgt de […]
  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]
  • Kinder-bootcamp op ’t Doesgoor25 mei 2020 Kinder-bootcamp op ’t Doesgoor Komende woensdag 27 mei organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ‘t Doesgoor een kinder-bootcamp. Er worden verschillende uitdagende sportoefeningen gegeven voor kinderen die in deze […]