Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen

In navolging van het eerste team zijn ook de tafeltennissers van het tweede van Olympia kampioen geworden en dat op hetzelfde niveau (tweede klasse) als het vlaggeschip. Daardoor komt Olympia volgend seizoen met twee teams uit in de eerste klasse. In een bloedstollend spannende thuiswedstrijd tegen de naaste concurrent Hatac 1 uit Haaksbergen was de opdracht vooraf om tenminste met 7-3 te winnen want alleen dan ging de titel naar de Goorse routiniers. Een minder grote uitslag betekende een kampioenschap voor Hatac. Bij een stand van 6-3 in het voordeel van Olympia moest ‘mr Olympia’ Joop van Sermond de titel binnen halen. De oude rot had zijn zenuwen keurig in bedwang en won uiteindelijk met 3-1 in games waarna het feest kon beginnen.

Olympia 2 met vlnr: Joop Poelwijk, Joop van Sermond en Paul Leijdekkers

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]
  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd21 november 2017 Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt '74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend […]
  • William Krien clubkampioen Olympia23 januari 2017 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij won in de finale in vier games van Tom Broek die de afgelopen drie jaar de titel opeiste. Krien klopte, met […]
  • Olympia blijft in race om titel12 maart 2018 Olympia blijft in race om titel De tafeltennissers van Olympia blijven in de race om het kampioenschap in de eerste klasse D. Tegen Hekkensluiter Hatac werd met maar liefst 9-1 gewonnen. De Haakbergenaren werd alleen een […]